“Εμπιστοσύνη= Η δύναμη της Πίστης”

 

Τεράστιο ενεργειακό εφόδιο στη φαρέτρα της ζωής η εμπιστοσύνη! Μπορεί να εμπιστευτεί αυτός που έχει πίστη στον εαυτό του. Στις  δυνάμεις του. Αυτός ναι, μπορεί να εμπιστευτεί  κάποιο άλλο πρόσωπο, να αφεθεί στη πρόκληση μίας νέας κατάστασης αλλά και στην ίδια την διαδικασία της ζωής.

Η εμπιστοσύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την συναισθηματική ασφάλεια. Όταν την αισθανόμαστε βιώνουμε ηρεμία, δεν έχουμε τάση για έλεγχο ή έντονη κτητικότητα γιατί μέσα μας πιστεύουμε ότι θα γίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται για την εξέλιξη μας ή και ακόμα ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ότι δεν θα κινδυνέψουμε.

Η εμπιστοσύνη ενεργοποιείται από την βρεφική ηλικία στο οικογενειακό περιβάλλον, δομείται στην παιδική και όσο μεγαλώνουμε επεκτείνεται και σε άλλους τομείς της ζωής μας όπως τον κοινωνικό, φιλικό, ερωτικό, επαγγελματικό κλπ.

Πολλές φορές όμως μπορεί να χαθεί ή ακόμα και να μην έχει συσταθεί σωστά, ανάλογα με τα παιδικά μας βιώματα και τις εμπειρίες.

Η εμπιστοσύνη εκτός της ηρεμίας, μας προσφέρει ψυχική ανάταση, χαρά και αισιοδοξία, μια καλύτερη οπτική για το μέλλον αλλά και το …παρόν. Μας διδάσκει ότι αν αφεθούμε στην ροή μπορούμε να προσελκύσουμε ό,τι χρειαζόμαστε γιατί η ασφάλεια ξεκινάει πρώτα από εμάς και ότι δεν είναι μόνο μια αίσθηση ή ένα συναίσθημα αλλά και ένας τρόπος ζωής. Το έχω ήδη τονίσει αρκετές φορές πως η ανασφάλεια είναι φόβος κι ο φόβος ανασφάλεια!

Κάνοντας θετικές σκέψεις & δηλώσεις εκπέμπουμε σε αυτή τη θετική αντίστοιχη ενεργειακώς συχνότητα ανεξάρτητα του τι συμβαίνει γύρω μας και του π ω ς αντιλαμβανόμαστε αυτά τα γεγονότα!

Απαιτεί εδική παιδεία, σωστή εκπαίδευση και μεγάλη πειθαρχεία η δουλειά με τον εαυτό μας, ωστόσο όσο προχωράμε στην πνευματική μας αναζήτηση, τόσο θα αρχίσουν να μας παρουσιάζονται τα δώρα που φέρει.

Εμπιστοσύνη σημαίνει ότι νοιώθω αλλά και είμαι ασφαλής με το είναι μου. Ενεργειακά ελεύθερος και μέσω της εμπιστοσύνης βιώνω την ευτυχία να είμαι ο εαυτός μου, αυθεντικός.

Σε όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζεται χρόνος και υπομονή! Μέσω της πίστης άλλωστε εκπαιδευόμαστε στην υπομονή, κι όταν εξελιχθούμε πνευματικά άρα και ενεργειακά είμαστε ακόμα πιο «ανοιχτοί» στην συγχώρεση όπως και σε κάθε τι θετικό που επιθυμούμε να έρθει στη ζωή μας.

Επιλέξτε την και δείτε μόνη σας τα αποτελέσματα, η ευτυχία άλλωστε είναι επιλογή. Είναι άποψη. Σας διδάσκω μέσω της επιστήμης Ευ Ζην το πώς να γίνετε ευτυχισμένοι. Υπάρχουν βαθμίδες εξέλιξης. Μην ξεχνάτε ότι όλα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους. Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, ένα αλησμόνητο ταξίδι. Το π ω ς θα το βιώσουμε και πως θα τελειώσει αυτό είναι ένα άλλο θέμα! Ερχόμαστε μόνοι καταλήγουμε μόνοι με τον φυσικό μας θάνατο, όμως!, η ψυχή είναι ενέργεια!

Μην πιστεύετε πως οι άλλοι άνθρωποι είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αντιθέτως ο άνθρωπος είναι πρόκληση στο διαρκές ταξίδι της ζωής. Καλείσαι να επιλέξεις τους συνταξιδιώτες σου, τους συμμάχους σου. Άρα; Σου δίνεται η ευκαιρία και το πνευματικό ερέθισμα, η εγκεφαλική διέγερση για το ποιόν ή ποιους θα επιλέξεις πλάι σου! Αυτό εγώ το θεωρώ μία ακόμη ευκαιρία για εξέλιξη και πρόοδο στην πνευματική μας αναζήτηση, πόσο μάλλον εξέλιξη.  Συγκρατείστε όμως ότι οφείλουμε να κρατάμε μόνο το καλό και να απομακρύνουμε κάθε τοξική ενέργεια, κατάσταση ή άνθρωπο που επιχειρεί το …αντίθετο! Μόνο έτσι θα δυναμώσουμε ενεργειακά, πνευματικά, θα συναντήσουμε τον ανώτερο πνευματικό μας Εαυτό, κάνοντάς τον σύμμαχο μας κι όχι εχθρό μας! Θέλει διαρκή προσπάθεια και καθημερινό αγώνα για να απελευθερώσουμε ότι μας κρατάει δέσμιους απ’ την αληθινή μας φύση. Μεγάλη υπόθεση στις δύσκολες εποχές που περνάμε να είσαι Άνθρωπος.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*