Ένα νόμισμα έχει πάντα…3 όψεις!!!

Όχι 2 όπως πιστεύουμε…
Ξεχνάμε πάντα το …”γύρω-γύρω”!!! Γιατί κύκλους κάνει η ζωή μας. Ότι δίνουμε …παίρνουμε!!! Ότι σπέρνουμε …θερίζουμε!!!

Ο Συμπαντικός Νόμος του Πυθαγόρα είναι πάντα επίκαιρος και αμείλικτος!!! Δουλεύει, σαν ελβετικό ρολόι ένα πράγμα.
Δράση-Αντίδραση.
Κάρμα=αίτιο-αιτιατό.
Κάρμα=οι επιλογές που κάνουμε διαρκώς στη ζωή μας.

Ότι …δώσεις λοιπόν φίλε μου θα…πάρεις!!! Ο καθένας παίρνει πάντα αυτό που του αξίζει!!! Το ποιοι είμαστε πραγματικά το καθορίζουν οι πράξεις μας! Οι επιλογές μας. Αυτό είναι άλλωστε και το τίμημα του ενήλικου!!! Γιατί πολύ απλά είμαστε οι επιλογές μας.

Κάποιοι άνθρωποι λοιπόν, ενώ έχουν πολλές δυνατότητες, δεν έχουν καμία απολύτως πιθανότητα να τα καταφέρουν στη ζωή, λόγω άκρατου εγωισμού και δεν κάθονται και φρόνιμα κι από πάνω!!!

Εμ πως να τους “χρωστάει η ζωή” τη “καλή ζαριά”, τα καλύτερα δηλαδή και μάλιστα σε μόνιμη βάση;;; Χλωμό έως σκούρο κίτρινο το βλέπω!!! Για να έχουμε να λέμε και να ξέρουμε για να προσέχουμε!!! Να πορευόμαστε. Γιατί η ζωή είναι γλυκιά. Είναι ευλογία. Είναι τόσο απλή κι εμείς οι άνθρωποι την κάνουμε τόοοσο δύσκολη με την γνήσια ατελή φύση μας. Γι αυτό λοιπόν ας μη παίρνουμε τόσο σοβαρά τον ίδιο τον εαυτό μας κατά συνέπεια και την ίδια τη ζωή μας.

Γι αυτό λοιπόν προτείνω, περισσότερο χιούμορ, με άπειρα αυθεντικά γενναιόδωρα χαμόγελα κι όλη μου τη θετική ενέργεια, καλή δύναμη και συνέχεια…


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*