Ενέργεια με… “ονοματεπώνυμο”

Η ενεργειακή και αριθμολογική αξία του ονόματός μας…

Είναι δυνατό να φτάσεις σ’ ένα σημείο να αποκαλύψεις το κάρμα σου και όταν αυτό γίνει, η ζωή γίνεται αμέσως πολύ πιο πλούσια και περιεκτική. Από την άλλη, η ημερομηνία γέννησης επιτρέπει τον καθορισμό των κύκλων της ύπαρξης, την επιρροή τους σε κάθε τομέα της ζωής, καθώς και τη διάρκεια τους.

Το όνομα και το επώνυμο είναι οι βαλίτσες που κουβαλάει ο καθένας μας πάνω του όπου κι αν πάει.
Εκεί μέσα βρίσκονται οι τάσεις της ύπαρξης του κάθε ανθρώπου.
Εκεί μέσα βρίσκονται οι δυνάμεις του και εκεί μέσα βρίσκεται το κάρμα του.
Το ενεργειακό του αποτύπωμα!

Η επιστήμη της Αριθμολογίας στηρίζεται σ’ αυτά τα δύο δεδομένα. Κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι απαραίτητο. Μ’ αυτά τα δύο, μπορούν να καθοριστούν αυτό που ο κάθε άνθρωπος είναι, οι ικανότητες του, εκείνο στο οποίο μπορούν να εξελιχθούν τα προσωπικά κρυφά όνειρα και οι φιλοδοξίες του, η φύση των προβλημάτων του, καθώς και η κατανόηση αυτών των προβλημάτων, αλλά και ο τρόπος επίλυσής τους.

Μπορεί η παρέμβαση για να δώσω ένα παράδειγμα του ονόματός μας να σημαίνει μία ακόμη παρέμβαση στην ενέργειά μας!!! Γιατί υπάρχει συγκεκριμένη ενέργεια που δονεί το συγκεκριμένο όνομα και να μην είναι συμβατή με το όλο αριθμολογικό και ενεργειακό μας προφίλ αυτή η παραποίηση του ονόματος. Πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να προκύψει εντελώς αναίτια ενεργειακό μπλοκάρισμα. Πού; Στα ερωτικά μας, στην επαγγελματική μας πορεία ή ακόμα και στην γενικότερη προσωπική μας εξέλιξη! Αυτό συμβαίνει γιατί και το όνομά μας κρύβει έναν ακόμα αριθμό. Όταν λοιπόν αλλάζουμε το όνομά μας, αυτό μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις ή σε κάποιες των περιπτώσεων και πολύ θετικές τυχερές προοπτικές.

Πάντως δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να δίνουμε το όνομα του πατέρα στο ίδιο το παιδί, γιατί δημιουργούμε ενεργειακά βαριά αποτυπώματα στο ενεργειακό πλέγμα του παιδιού και δημιουργούμε κάρμα διαρκείας!!! Δυστυχώς όχι και πολύ τυχερό ως ενεργειακό εκτόπισμα και μάλιστα εκ των προτέρων.

Η Αριθμολογία είναι μαθηματική επιστήμη βασισμένη στην γνώση του Πυθαγόρα πως «η Ζωή, το Σύμπαν τα πάντα είναι Αριθμοί!!!».
Συμπέρασμα; Για έγκυρη και έγκαιρη γνώση, ανακαλύψτε τη Δύναμη των Αριθμών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*