«Η Δύναμη των Αριθμών» σήμερα 29/03

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3-20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Αλλαγή του επικοινωνιακού κλίματος! Τα πάτε καλύτερα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Μία ακόμα ημέρα προβληματική επικοινωνίας. Παλιά οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις καλά κρατούν…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Άριστη η επικοινωνία σας!Αξιοποιήστε την ημέρα για να προωθήσετε αποτελεσματικά δύσκολους επαγγελματικούς στόχους. Σημαντικές ευκαιρίες!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Η επιτυχία είναι στο χέρι σας.Ευνοούνται επαγγελματικά ταξίδια, εκδηλώσεις, σοβαρές συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις. «Ανοίγει» ο δρόμος για πολλές επιτυχίες με προοπτικές.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Αξιόλογη ημέρα με πολλή τύχη! Αξιοποιήστε την προκαλώντας την τύχη σας!!! Έστω και συντηρητικά…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Η επικοινωνία σας στα εργασιακά περιβάλλοντα και όχι μόνο διεξάγεται αποτελεσματικά αλλά και… δικαιωτικά. Η τύχη είναι με το μέρος σας!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Πολύ καλή ημέρα για την επικοινωνία σας. Έχετε εύνοια! Δίνετε λύσεις.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Είναι ώρα να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα των επιλογών και χειρισμών σας. Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σιγά-σιγά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Μία ακόμη ημέρα που οι αριθμοί σας ευνοούν απόλυτα ξεπερνώντας άνετα δύσκολα και πολύ απαιτητικά θέματα προς επίλυση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Μία πολύ καλή ημέρα για να διορθώσετε όλα όσα σας ενοχλούν. Σωστές οι κινήσεις, οι χειρισμοί και οι επιλογές σας! Ναι θα τα καταφέρετε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Ώρα για αποφάσεις!!! Σημαντικές αποφάσεις σας θέλουν να παίρνετε οι αριθμοί για την πορεία επαγγελματικών και οικονομικών σας ζητημάτων.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Καλύτερη η ερωτική επικοινωνία σήμερα.

Η ανάλυση της ημέρας βάσει Αριθμού Χαρακτήρα

Υπολογίστε τον αριθμό χαρακτήρα εδώ

Η ημέρα που σίγουρα ξεκλειδώνει την ψυχολογία ανεβάζοντας την διάθεση. Γιατί πολύ απλά θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες που θα καθορίσουν τις εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Θα είστε σε άριστη πνευματική διαύγεια, θα ξεχωρίσετε και οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας δικαιώσουν.

Από άποψη Ευ Ζην, κούρες και θεραπείες ομορφιάς ευνοούνται. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε την συγκεκριμένη ημέρα σωστή διατροφή και θα έχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Επειδή ο μεταβολισμός εξακολουθεί να λειτουργεί σε χαμηλές πτήσεις, πείτε ναι σε υγιεινές διατροφικές επιλογές αποφεύγοντας οπωσδήποτε τις αμαρτωλές ατασθαλίες. Ιδανική ημέρα για θεραπευτικό μασάζ, χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέρια έλαια και διάθεση στο να περιποιηθείτε στον εαυτό σας.

Οι ευνοημένοι αριθμοί χαρακτήρα πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο αριθμός 8. Από τους διπλούς αριθμούς οι 22 &33. Κυρίαρχος ο 22.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*