Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 01/10 έως 07/10

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Είναι οι ημέρες που αν και φαίνονται αντιφατικές, οι τάσεις των Αριθμών κρύβουν αντιδράσεις, εναλλαγές γεγονότων και προοδευτικές ιδέες. Πολλά μπορούν να συμβούν, ένα πολύ δυναμικό λοιπόν ξεκίνημα αντάξιο του Αριθμού που εκπροσωπεί αυτόν το μήνα, τον νικητήριο Αριθμό 1 δηλαδή.  Πολλά θα αλλάξουν όσον αφορά τον έρωτα και τα εργασιακά περιβάλλοντα. Οπλιστείτε με διάθεση και όρεξη για δουλειά και όλα θα πάνε καλύτερα απ’ ότι νομίζατε!

 

ΤΡΙΤΗ 01/10

Είναι μία πολύ δημιουργική ημέρα! Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου θα έχουν ευρηματικές, πρωτότυπες και πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες. Εξαιρετικά υποστηρικτική, ανταποδοτική και πολύ τυχερή ημέρα για τους ελεύθερους επαγγελματίες/ επιχειρηματίες αλλά και τους καλλιτέχνες. Όλοι όσοι δεν ευνοούνται σήμερα Τρίτη, η ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις, τσακωμούς και έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός λειτουργεί σε πολύ υψηλές στροφές. Προτιμήστε την σημερινή ημέρα για να κάνετε πολύωρες χειρουργικές πράξεις. Κούρες και θεραπείες ομορφιάς ευνοούνται πολύ. Βάλτε στην διατροφή σας πολύχρωμες σαλάτες και λαχανικά. Δεν είναι καλή ημέρα για να επισκεφθείτε το κομμωτήριο, πόσο μάλλον για να προβείτε σε ριζικές αλλαγές.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.30 – 18.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά Αριθμός 5. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος 11.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 02/10

Σαν άλλος διαιτητής είναι αυτή η Τετάρτη! Μία ημέρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνετε ήρεμο διάλογο, να βρείτε λύσεις, να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, να καταλήξετε κάπου και γενικά να κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και συναντήσεις. Με δύο λόγια, θα βγάλετε άκρη!

Από άποψη Ευ Ζην, όλοι όσοι αντιμετωπίζουν θέματα με αλλεργίες θα πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ και να πάρουν την αγωγή τους. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια μας να χάσουμε βάρος αλλά και να κάνουμε κυτταρική αποτοξίνωση. Τα πράσινα λαχανικά και τα πολύχρωμα φρούτα έχουν την τιμητική τους και σήμερα. Ωστόσο  εξακολουθεί και η σημερινή ημέρα να μην ευνοεί την επίσκεψη στο κομμωτήριο προκειμένου να κάνετε πολύ τολμηρές αλλαγές. Είναι πολύ καλή ημέρα όμως για τσεκάπ, εκμεταλλευτείτε την!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι στην εύνοια είναι ταυτόχρονα 4 Αριθμοί, οι 1, 3, 6 & 9. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΠΕΜΠΤΗ 03/10

Ημέρα με δύσκολη ενέργεια, έντονη η αρνητική ενέργεια τόσο έντονη που αγγίζει τα όρια της τοξικής. Πολλοί θα απογοητευτούν την Πέμπτη, δυσάρεστες ειδήσεις και ανακοινώσεις, αποκαλύψεις, παρασκήνιο και κουτσομπολιό βρίσκονται στο αριθμολογικό μενού της ημέρας. Για τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς, η εμπιστοσύνη κλονίζεται διότι οι αποκαλύψεις οδηγούν στην ολοκλήρωση του παζλ που εδώ και τόσο καιρό τους προβλημάτιζε.

Από άποψη Ευ Ζην, οι έχοντες θέμα με το αυχενικό, πόνους στην μέση και την ωμοπλάτη ταλαιπωρούνται περισσότερο, επομένως η αποχή από την έντονη δραστηριότητα θα βοηθήσει πολύ. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να κινείται σε τούρμπο στροφές. Προτιμήστε την ημέρα για να κάνετε θεραπείες λέιζερ αλλά και χημικά πίλινγκ για την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας σας. Εντάξτε τα αιθέρια έλαια στην καθημερινή σας περιποίηση αλλά και στην καθημερινότητά σας. Ένα ζεστό αφρόλουτρο με 3-5 σταγόνες αιθέριων ελαίων και ένα χαλαρωτικό μασάζ να ακολουθεί, δρουν ευεργετικά για την ανανέωση της ενέργειας αλλά και της διάθεσής  σας.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.15 – 15.15 & 17.00 – 19.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο τέλειος Αριθμός βάσει Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, δηλαδή ο 7. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/10

Είναι μία εκπληκτική ημέρα που δίνει επικοινωνιακούς καρπούς, άριστες δημόσιες σχέσεις και ο έρωτας θα έχει την τιμητική του. Η ημέρα ενδείκνυται για σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις οι οποίες θα καταλήξουν σε ιδανικές συμφέρουσες συμφωνίες.

Από άποψη Ευ Ζην, ολοταχώς στον ολιστικό θεραπευτή, τον βελονιστή, τον φυσιοθεραπευτή. Οι έχοντες θέματα με πόνους στη μέση και ωμοπλάτη, κινδυνεύουν να καταπονήσουν τον εαυτό τους αν δεν κάνουν άμεσα κάτι. Είναι μία δύσκολη ημέρα όσον αφορά τα κρυολογήματα. Ωστόσο ο μεταβολισμός συνεχίζει να βρίσκεται στις high στροφές του. Όλοι όσοι έχουν θέμα με το βάρος τους είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσουν σωστή διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση. Ιδανική ημέρα για να προβείτε σε ασκήσεις Ευ Ζην με νερό και  ξύλο ή για τους  πιο προχωρημένους τις προβολές στο Σύμπαν.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.15 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του άπειρου και ο πιο τυχερός όλων, ο 8. Από τους διπλούς Αριθμούς ισότιμα ευνοούνται οι 22 & 33.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 05/10

Η ημέρα δονεί καταπληκτική ενέργεια, πολύ τυχερή με ανεβασμένη διάθεση, πίστη και αισιοδοξία θα βρει τον περισσότερο κόσμο αυτό το Σάββατο. Γι’ αυτό αποφασίστε την σημερινή ημέρα να βγείτε, να διασκεδάσετε, να βρεθείτε με  άτομα που έχετε να δείτε καιρό, συναντήστε ανθρώπους που σας ανεβάζουν την ψυχολογία και την διάθεση. Θα περάσετε καταπληκτικά!!! Είναι η ενδεδειγμένη ημέρα για ελεύθερους επαγγελματίες /επιχειρηματίες, καλλιτέχνες να κλείσουν συμφωνίες, να συναντήσουν άτομα που τους δυσκόλευαν προηγούμενα διαστήματα και εν τέλει οι συζητήσεις τους να έχουν ευτυχή κατάληξη.

Από άποψη Ευ Ζην, προσέξτε για να …έχετε! Είναι η κατάλληλη ημέρα για πρόληψη υγείας, κάντε εκείνες τις εξετάσεις που έχετε ως εκκρεμότητα. Αποφύγετε όμως την έντονη σωματική δραστηριότητα ακόμα κι αν γυμνάζεστε, κίνδυνος τραυματισμών από τους Αριθμούς. Ιδανική ημέρα για κούρες και θεραπείες ομορφιάς ακόμα και στο σπίτι. Χαλαρωτικά αφρόλουτρα, ποδόλουτρα και μασάζ, ιδιαίτερα με  το ερωτικό σας ταίρι, θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά…

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.15

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 3, 4, 5, 6, 8, 9. Ισότιμα στην εύνοια οι Αριθμοί 3 & 9. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/10

Είναι ημέρα ενεργειακής ανάκαμψης! Τονώνει με άριστο τρόπο την θετική σας ενέργεια, αυξάνει το επικοινωνιακό σας χάρισμα, την δύναμη της πειθούς σας και η επικοινωνία διεξάγεται σε πολύ καλά επίπεδα. Είναι η ιδανική ημέρα για να ανανεώσετε την ερωτική και κοινωνική σας ζωή. Αυξημένη θα είναι η κοινωνική σας δραστηριότητα, άριστες οι δημόσιες σχέσεις. Μην μείνετε μέσα, διότι οι Αριθμοί σας δίνουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.

Από άποψη Ευ Ζην, εξακολουθεί η τάση των Αριθμών για τραυματισμούς και ατυχήματα, οπότε προτιμήστε την ήπια μορφή άσκησης. Ο μεταβολισμός εξακολουθεί να είναι σε υψηλές στροφές ωστόσο προτιμήστε πράσινα φρούτα και λαχανικά. Η ημέρα ενδείκνυται να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Τολμήστε να αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Θα περάσετε πραγματικά υπέροχα!

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 17.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 3, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός 22 ή και 4 ο πολύ υπομονετικός και λογικός. Όλοι οι  διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 07/10

Η Δευτέρα κρύβει έντονη ενέργεια, αρκετά τυχερή και δυναμική παρασύροντας τον περισσότερο κόσμο σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που κρύβουν έντονη διάθεση για δράση. Οι περισσότεροι θα καταφέρουν να επιλύσουν σημαντικά ζητήματα, να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες που έχουν αμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Εξίσου πολύ καλή ημέρα και για την υγεία. Όσον αφορά τους λιγότερο ευνοημένους Αριθμούς, ενδέχεται να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες με άτομα στον εργασιακό χώρο όπως: στενούς συνεργάτες και ανωτέρους σας. Θέλει προσοχή. Όλοι όσοι είστε γονείς στο ξεκίνημα της εβδομάδας προσέξτε τις σχέσεις  σας με τα παιδιά σας, να τα ακούσετε προσεκτικά και να τα συμβουλέψετε παραμένοντας ψύχραιμοι και ευγενικοί.

Από άποψη Ευ Ζην, εξαιρετική ημέρα για να ξεκινήσετε δίαιτα προκειμένου να χάσετε βάρος ή κυτταρική αποτοξίνωση ή να εγγραφείτε στο γυμναστήριο, γενικά να τα αλλάξετε όλα! Είναι όμως ημέρα επικίνδυνη για τραυματισμούς αλλά και ατυχήματα λόγω αφηρημάδας, οπότε προσέξτε την έντονη σωματική άσκηση. Θεραπείες και κούρες ομορφιάς για την υγεία της επιδερμίδας σας ευνοούνται κατά απόλυτο τρόπο.  Σύμμαχος μας ο μεταβολισμός στο να χάσουμε βάρος αλλά και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Ανακαλύψτε την δύναμη του γαϊδουράγκαθου για την καλύτερη λειτουργία του μαέστρου των οργάνων που δεν είναι άλλο από το συκώτι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το πεπτικό σύστημα αναμένεται να είναι επιβαρυμένο οπότε προσέξτε την διατροφή σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.15 – 21.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πολύ υπομονετικός Αριθμός 2. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*