Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 09/12 έως 15/12

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αυτή την εβδομάδα ευνοείται η επικοινωνία μας. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα τόσο σε σχέσεις φιλικές όσο και συνεργασίας. Οι ερωτικές σχέσεις σίγουρα περνάνε κρίση. Προς το  τέλος της εβδομάδας όμως οι περισσότεροι νιώθουν την αλλαγή μέσα τους και είναι έτοιμοι να βρουν λύσεις που θα τους βγάλουν από τα αδιέξοδα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 09/12

Μία πάρα πολύ καλή, θετική ημέρα. Αισιοδοξία, χαμόγελα παντού, ωραία ενέργεια. Οι αδέσμευτοι φίλοι σήμερα συναντούν ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους τα επόμενα διαστήματα, μπορεί να εξελιχθεί και σε μοιραία σχέση.

Από άποψη Ευ Ζην, έντονες οι τάσεις των Αριθμών για ιώσεις και κρυολογήματα. Οι έχοντες θέματα με αυχενικό σύνδρομο θα ταλαιπωρηθούν. Σε καμία περίπτωση μην ασκηθείτε έντονα, αποφύγετε στο βαθμό που μπορείτε βαριά σωματική εργασία. Ενεργοποιήστε τον μεταβολισμό με αφεψήματα γαϊδουράγκαθου, τζίντζερ και λουΐζας. Πολύ καλή ημέρα  για να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας και να κάνετε μικρές αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.30 

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του έρωτα και της αγάπης, της ομορφιάς και της Αφροδίτης, ο Αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ διαισθητικός και εγκεφαλικός 33.

 

ΤΡΙΤΗ 10/12

Πολύ καλή ημέρα όσον αφορά την επικοινωνία όχι όμως τόσο ευνοϊκή για  την τσέπη. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί καλό είναι να προσέξουν την οικονομική τους διαχείριση γιατί η τάση του να ξοδέψετε περισσότερο από αυτά που πραγματικά  βγάζετε είναι δεδομένη. Γενικά αυτό το μήνα θα πρέπει όλοι να προσέξουμε την καταναλωτική μας δράση.

Από άποψη Ευ Ζην, αποφεύγουμε ξανά κάθε κοπιαστική σωματική δραστηριότητα. Οι περισσότεροι φλερτάρουμε με  υπερκόπωση. Οι αλλεργικοί φίλοι να προσαρμόζονται στην αγωγή που του έχει δοθεί. Η τάση για κρυολογήματα είναι και πάλι δεδομένη. «Ξυπνήστε» τον μεταβολισμό με αιθέρια ελαία που αλλάζουν την ενέργεια αλλά και την ψυχολογία σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.00 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο κορυφαίος όλων εκ των Αριθμών βάσει Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος  11.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11/12

Μια ημέρα πριν την Πανσέληνο. Ημέρα ξεκαθαρισμάτων σε ερωτικές, οικογενειακές,  φιλικές σχέσεις αλλά και σχέσεις συνεργασιών. Θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις. Προσοχή στα επαγγελματικά περιβάλλοντα, αν δεν ανήκετε στους ευνοημένους Αριθμούς της ημέρας, στο τι θα πείτε και πως, τόσο με σημαντικούς συνεργάτες αλλά και με ανωτέρους σας.

Από άποψη Ευ Ζην, όσοι υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο ολοταχώς στον οστεοπαθητικό ή στον φυσικοθεραπευτή. Παραμένει ο κίνδυνος ιώσεων και κρυολογημάτων. Ο οργανισμός όμως είναι προστατευμένος με έναν πολύ δυνατό μεταβολισμό να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Προτιμήστε πράσινα λαχανικά και φρούτα. Όσον αφορά την υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας μπορείτε να προβείτε και σε πιο έντονες παρεμβατικές θεραπείες. Θα έχετε εύνοια.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.15 – 20.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5,  6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του άπειρου, ο εκπρόσωπος του κάρμα, ο πιο τυχερός όλων, ο Αριθμός 8.  Από τους  διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο πολύ υπομονετικός 22.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12/12

Ανήμερα της Πανσελήνου στους Διδύμους, μία ιδιαίτερα  ευνοϊκή ημέρα για την επικοινωνία. Ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις, οτιδήποτε έχει να κάνει με αποκατάσταση σχέσεων τόσο οικογενειακών, φιλικών όσο και συνεργασιών. Η ιδανική ημέρα για να συναντήσετε πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και να περάσετε καλά.

Από άποψη Ευ Ζην, ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας με βιταμίνη C. Αποφύγετε να προβείτε σε χειρουργικές πράξεις. Θα το ξαναπώ ότι τις ημέρες της Πανσελήνου αυξάνονται οι γεννήσεις. Ο μεταβολισμός κινείται σε υψηλές στροφές. Είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε διατροφή όλοι όσοι θέλετε να χάσετε βάρος. Εντάξτε στην διατροφή σας πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά. Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια και στην προσωπική σας υγιεινή. Ένα ζεστό χαλαρωτικό αφρόλουτρο με χρήση αιθέριων ελαίων «ξυπνά» τον μεταβολισμό, τις αισθήσεις και μεταμορφώνει κυριολεκτικά όμως την ενέργεια σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 22.00 – 01.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ευλογημένος Αριθμός του Θεού, η βάση όλων των Αριθμών, ο Αριθμός 9. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο Αριθμός του διδασκάλου, ο 33.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/12

Αντιφατικές  οι τάσεις  των Αριθμών. Από την μία σας βοηθούν να ξεχωρίσετε και να διαχωρίσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε σχέση με τις ερωτικές και τις οικογενειακές, ωστόσο για κάποιους  δεσμευμένους θα είναι μία δύσκολη ημέρα διότι θα υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας. Πολύ καλή ημέρα όμως για ελεύθερους επαγγελματίες/επιχειρηματίες γιατί προωθούνται αποτελεσματικά οικονομικά θέματα, γίνονται άριστες επαγγελματικές συναντήσεις, συζητήσεις με άριστα επίσης αποτελέσματα. Πείτε ναι στα οικονομικά/ επενδυτικά ανοίγματα.

Από άποψη Ευ Ζην, δεν ευνοούνται κάποιες πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις. Ο μεταβολισμός κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Αφυπνίστε τον με αφεψήματα γαϊδουράγκαθου, λουΐζας και τζίντζερ. Πολύχρωμες σαλάτες και φρούτα  θα τον βοηθήσουν επίσης. Πείτε ναι στις επεμβάσεις λέιζερ αλλά και γενικά σε επεμβάσεις αισθητικής. Μην επισκεφθείτε  όμως το κομμωτήριο, αν θέλετε δραστικές αλλαγές αφήστε το για τις επόμενες ημέρες. Πείτε άφοβα ναι σε θεραπείες και κούρες ομορφιάς που θα δώσουν λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 4, 5, 7, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της νίκης, του Άρη, του πολεμιστή, ο Αριθμός 1. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12

Εμπιστευτείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά το ένστικτο και την διαίσθησή σας. Είναι μία όμορφη ημέρα από άποψη ενέργειας, δείτε κόσμο που σας χαλαρώνει και που περνάτε καλά. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όμορφη ενέργεια και κάντε όλα όσα σας δημιουργούν προσωπική ευχαρίστηση. Ημέρα διασκέδασης, χαράς. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε. Αξιοποιήστε την!

Από άποψη Ευ Ζην, η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε διατροφική και κυτταρική αποτοξίνωση. Ο μεταβολισμός κινείται σε άριστα επίπεδα. Ενεργοποιήστε τον με αφεψήματα τζίντζερ, τσουκνίδας και γαϊδουράγκαθου. Είναι διατροφικά μυστικά που καθαρίζουν κυριολεκτικά το αίμα σας. Ναι στα πράσινα φρούτα και λαχανικά. Μην ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα μαλλιά σας, αν επιθυμείτε να προβείτε σε αλλαγές μεταθέστε τις για τις επόμενες ημέρες.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.15 & 21.00 – 21.45

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του αφανούς ήρωα, ο Αριθμός 2. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12

Πολύ καλές θετικές όψεις από τους Αριθμούς με άριστη επικοινωνία. Προωθήστε κάθε σχέδιο σας μέσω δημοσίων σχέσεων. Διατηρήστε την ψυχραιμία  σας αποφεύγοντας δύσκολες συζητήσεις με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Χαλαρώστε τους τόνους και χαλαρώστε κι εσείς οι ίδιοι περνώντας όμορφες στιγμές και κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Δεν ενδείκνυται η ημέρα για συζητήσεις σε εργασιακά περιβάλλοντα για όλους όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες. Μεταθέστε τις για τα επόμενα διαστήματα.

Από άποψη Ευ Ζην, οι αλλεργικοί φίλοι να προσέχουν πολύ και να παίρνουν την συνιστώμενη αγωγή τους. Η έντονη σωματική άσκηση θα φέρει εξάντληση και δυνατότερο φλερτ με την υπερκόπωση. Τα συμπτώματα αϋπνίας θα κατασταλούν αν πιείτε λουΐζα, φασκόμηλο, δενδρολίβανο. Πράσινα φρούτα και λαχανικά για να «ξυπνήσετε» τον μεταβολισμό, ιδιαίτερα όσοι ήδη ακολουθείτε ειδικό πρόγραμμα διατροφής. Πείτε ναι στη χρήση αλάτων Νεκράς Θάλασσας και αιθέριων ελαίων. Θα ζωντανέψουν το καταπονημένο σας κορμάκι και θα ανανεώσουν την ενέργεια και την διάθεσή σας.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.45 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Ευ Ζην,  ο Αριθμός 3. Από τους  διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο πολύ εγκεφαλικός 33.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*