Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 27/05 έως 02/06

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό εμπιστευόμενοι περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτό μας.Καλύτερες οικονομικές εξελίξεις, ευνοούνται επίσης οι αλλαγές, τα νέα εγχειρήματα, τα νέα ξεκινήματα, καθετί νέο δηλαδή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/05

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία πολύ θετική ενεργειακά ημέρα, όπου θα έχουμε καλή επικοινωνία, περισσότερη ισορροπία και ειλικρίνεια στις σχέσεις μας. Στην περίπτωση που έχετε ψυχρανθεί με κάποιο άτομο είναι η ιδανική ημέρα για να αποκαταστήσετε την σχέση σας και να συμφιλιωθείτε. Δεν είναι όμως η κατάλληλη ημέρα για να προβείτε σε κινήσεις που εμπεριέχουν ρίσκο, ιδιαίτερα αν είστε αβέβαιοι.
Από άποψη Ευ Ζην, η ιδανική ημέρα για να επισκεφθείτε τον οδοντίατρο, να ξεκινήσετε εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή με τον μεταβολισμό να κινείται σε πολύ υψηλές στροφές, σύμμαχός σας σε αυτή την προσπάθεια. Αποφύγετε να πάτε στο κομμωτήριο, πόσο μάλλον αν έχετε υπόψιν σας να κάνετε τολμηρές επιλογές. Δεν θα πετύχουν! Καλύτερα να ενδώσετε σε ένα βαθύ καθαρισμό ο οποίος θα ευεργετήσει την επιδερμίδα σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 22.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΤΡΙΤΗ 28/05

Πολύ καλές εξελίξεις για κάποια σχέδια και επιθυμίες σας που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να προσέξουν να μην αποπροσανατολιστούν από τον στόχο τους λόγω παρεμβάσεων από τρίτους.
Από άποψη Ευ Ζην, εξακολουθεί ο μεταβολισμός να λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Όσοι από τους μη ευνοημένους Αριθμούς είναι αλλεργικοί να προσέχουν από οτιδήποτε μπορεί να τους προκαλέσει αλλεργία. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και ομορφιά της επιδερμίδας μας ευνοείται απόλυτα!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχοι οι Αριθμοί 6 & 9. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/05

Δύσκολη ημέρα λόγω εντάσεων και παρεξηγήσεων. Έντονος εκνευρισμός, κακή διάθεση και νεύρα δημιουργούν προβληματικά επικοινωνιακά σκηνικά. Θα προκύψουν όμως σημαντικές ειδήσεις και ανακοινώσεις, το αν θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες θα εξαρτηθεί από το αν είστε στους ευνοημένους Αριθμούς ή στους λιγότερο.
Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός λειτουργεί απλώς ικανοποιητικά. Πιείτε αφεψήματα όπως γαϊδουράγκαθου για να βοηθήσετε το συκώτι σας, τσουκνίδας για να καθαρίσει το αίμα σας και τζίντζερ για να «ξυπνήσετε» τον μεταβολισμό σας και να τον απογειώσετε. Τολμήστε ένα χλιαρό αφρόλουτρο με άλατα Νεκράς Θάλασσας ή αιθέρια έλαια. Θα ξυπνήσουν αυτόματα όλες οι αισθήσεις σας!!!…
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.00 – 23.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 8, 9. Επικεφαλής ο Αριθμός 1. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

ΠΕΜΠΤΗ 30/05

Ο έρωτας ευνοείται! Απογειώνεται η ερωτική ζωή δεσμευμένων και αδέσμευτων, παρόλα αυτά θα υπάρξει μία σύγχυση στην επικοινωνία. Είναι πολύ καλή ημέρα για να προωθήσετε τις προτάσεις και τα σχέδιά σας, να πείσετε πιο εύκολα και να κερδίσετε όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την στήριξη σημαντικών προσώπων.
Από άποψη Ευ Ζην, αποφύγετε την έντονη άσκηση και οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει αλλεργίες. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα. Αναμένεται πολύ καλή έκβαση σε χειρουργικές πράξεις και ευχάριστα ιατρικά αποτελέσματα.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο Αριθμός 2. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/05

Η τάση της Πέμπτης εδραιώνεται την Παρασκευή. Τι εννοώ; Δύσκολη ημέρα για την ερωτική ζωή. Μπερδεμένες αρνητικές σκέψεις, δηλώσεις και ανάμεικτα συναισθήματα δημιουργούν ένα χαοτικό επικοινωνιακό σκηνικό. Σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται η ημέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις!
Από άποψη Ευ Ζην, πείτε ναι σε θεραπείες και κούρες ομορφιάς. Οι αισθητικές επεμβάσεις ευνοούνται απόλυτα όπως θεραπείες λέιζερ για αφαίρεση ουλών, τατουάζ, αντιαισθητικών σημαδιών, στιγμάτων και κρεατοελιών. Η απόλυτα ιδανική ημέρα για βαθύ καθαρισμό, θεραπευτικό μασάζ είτε στο σπίτι είτε στον ολιστικό θεραπευτή.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.30 – 23.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/06

Με μία υπέροχη ενεργειακά ημέρα ξεκινάει ο μήνας! Ανεβασμένη διάθεση, όρεξη για παιχνίδια ερωτικά και όχι μόνο… Ημέρα ψυχικής ανάτασης. Η δημιουργική μας φαντασία αναπτερώνεται χάρη στις σημαντικές πρωτοβουλίες ενώ γίνονται πράγματα για τα οποία διακρίνεστε και αισθάνεστε περήφανοι τόσο εσείς όσο και οι άλλοι. Viva έρωτα! Viva ζωή!
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να κάνετε check-up. Όλοι όσοι είναι σε πρόγραμμα ειδικής άσκησης και διατροφής, εμψυχώνονται γιατί έχουν καλά αποτελέσματα. Πιείτε άφθονο αφέψημα τσουκνίδας για κυτταρική αποτοξίνωση, ενδώστε σε φρέσκες σαλάτες και αφήστε τον μεταβολισμό που λειτουργεί σε πολύ υψηλές στροφές να σας βοηθήσει: είτε τρώγοντας αμαρτωλές τροφές είτε προσπαθώντας να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Θεραπείες και κούρες ομορφιάς ευνοούνται όπως ο βαθύς καθαρισμός και οι θεραπείες λέιζερ. Απογειώνεστε ενεργειακά και ψυχολογικά!!!
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 10.00 – 13.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 7, 9. Κυρίαρχοι οι Αριθμοί 1 & 7. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/06

Αναζωπύρωση του ερωτικού πάθους, εύνοια σε ερωτικές επανασυνδέσεις, προσήλωση σε νέους ξεκάθαρους στόχους, καλύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με σκοπό να ξεκαθαριστούν ζητήματα οικογενειακής φύσεως. Είναι μερικές από τις ενδιαφέρουσες τάσεις των Αριθμών για την Κυριακή.
Από άποψη Ευ Ζην, ψυχική τόνωση και ενθάρρυνση σε όλους όσοι προσπαθούν να χάσουν βάρος μέσω άσκησης και σωστής διατροφής. Χρησιμοποιήστε λιναρόσπορο σε σαλάτες σας, θυμάρι, βασιλικό επίσης για να βοηθήσετε τον μεταβολισμό. Αποφύγετε την υπερβολική χρήση αλατιού και αντικαταστήστε το με το αλάτι Ιμαλαΐων, «πιάνει» στο φαγητό και δεν δημιουργεί υπέρταση. Καλή ημέρα για να κάνετε ή να αφαιρέσετε τατουάζ και να πείτε ναι σε δραστικές θεραπείες για την επιδερμίδα σας, όπως λέιζερ, χημικό πίλινγκ.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.40 – 18.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Ευνοούνται παράλληλα οι Αριθμοί 2 & 7. Από τους διπλούς Αριθμούς 22 & 33. Κυρίαρχος ο 22.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*