Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 25/11 έως 01/12

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αυτή η εβδομάδα θα προσφέρει την δυναμική και την δυνατότητα με σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς σε όλους. Θα μπορέσουμε να πάρουμε σοβαρές πρωτοβουλίες αλλά και να έχουμε ορθή κρίση σε ζητήματα που αφορούν τόσο την κοινωνική και την ερωτική ζωή αλλά και τα οικονομικά/επαγγελματικά θέματα που προβλημάτισαν από την αρχή του Νοεμβρίου έως και την προηγούμενη εβδομάδα. Προς το τέλος της, όλοι θα έχουμε την αίσθηση ότι αλλάζει ενεργειακά το σκηνικό, θα έχουμε περισσότερη διάθεση, αντοχές, περισσότερη θετική ενέργεια και όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Τόσο η πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου όσο και η πρώτη εβδομάδα θα δώσει δυνατό δείγμα γραφής για το αν κάποιοι θα τα καταφέρουν ή όχι και αν θα επιβραβευτούν οι προσπάθειές τους. Οι Αριθμοί θα δυναμώσουν τις τάσεις τους όσον αφορά τις ενεργειακές δονήσεις και τις  ευκαιρίες σε όλους όσοι προσπάθησαν πολύ Ιούλιο – Αύγουστο και Σεπτέμβριο – Οκτώβριο. Τώρα, το αν κάποια σχέδια περάσουν άμεσα στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου από την θεωρία στην πράξη, θα το διαπιστώσουμε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του τελευταίου μήνα της δύσκολης αυτής χρονιάς. Εκεί θα κριθούν …όλα!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/11

Καταρχάς, χρόνια πολλά σε όλες όσες γιορτάζουν! Με την έναρξη της εβδομάδας έχουμε εύνοια στην επικοινωνία που αφορά την ερωτική  ζωή. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την έμπνευση, την δημιουργία, τις τέχνες, την φαντασία, την καλλιτεχνία γενικότερα έχει απόλυτη εύνοια, εξέλιξη και πρόοδο. Οι περισσότεροι θα έχουμε όρεξη για δράση, κοινωνική δραστηριότητα αλλά και να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε, να δημιουργήσουμε.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθούμε το οδοντίατρο, τον πλαστικό χειρουργό αλλά και τον δερματολόγο. Μικροεπεμβάσεις όπως θεραπείες με λέιζερ, αφαίρεση τατουάζ/στιγμάτων, χημικών πίλινγκ, οτιδήποτε λοιπόν αφορά στην πρόληψη και ομορφιά της επιδερμίδας ευνοείται. Αλλεργικοί μου φίλοι προσέξτε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας προκαλέσει αλλεργίες, προφυλαχτείτε. Υπάρχει μία προδιάθεση για κρυολογήματα οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε υψηλές στροφές κι αυτό μας επιτρέπει να κάψουμε τις θερμίδες από αμαρτωλά εδέσματα. Μην επισκεφτείτε το κομμωτήριο, δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.30 – 19.30 & 22.00 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΤΡΙΤΗ 26/11

Χαράς Ευαγγέλια! Νέα Σελήνη! Στην επιστήμη της Αριθμολογίας η Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, νέες εκκινήσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής μας. Πολύ τυχερή ημέρα, ιδιαίτερα ευνοϊκή αναμένεται η επικοινωνία σε όλους τους τομείς. Ανοίγματα οικονομικά και επενδυτικά, εύνοια σε όλους όσοι επιθυμούν να ρισκάρουν, να δοκιμάσουν την τύχη τους, σε πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές. Αν κάποιοι είστε στην διαδικασία του να βρείτε εργασία, το πιθανότερο είναι την Τρίτη να κλείσετε  συμφωνίες. Μία τάση που αφορά σε όλους όσοι έχουν βάλει στόχους πωλήσεων, διαπραγματεύονται συμφωνίες, νέα καθήκοντα, διεκδικούν χρήματα. Όλες λοιπόν αυτές οι δραστηριότητες ευνοούνται.

Από άποψη Ευ Ζην, ιδιαίτερα καλή ημέρα για να ξεκινήσετε σωστή  διατροφή, κυτταρική αποτοξίνωση που θα βοηθήσει την άμυνα του οργανισμού και το πεπτικό σύστημα. Είναι η ιδανική ημέρα για να κόψετε μαχαίρι κακές συνήθειες, σχέσεις εξάρτησης όπως: κάπνισμα, ποτό. Ο μεταβολισμός κινείται σε λίγο χαμηλότερες στροφές σε σχέση με την χθεσινή ημέρα. Ωστόσο οι έχοντες θέματα τόσο με  το κυκλοφορικό αλλά και με το αυχενικό σύνδρομο, καλό είναι να προσέχουν και να απέχουν από την βαριά σωματική εργασία. Μία επίσκεψη στον οστεοπαθητικό, τον βελονιστή ή τον φυσιοθεραπευτή είναι απολύτως ενδεδειγμένη.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 19.30 & 21.00 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής, ο Αριθμός 4. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11

Μην αμελείτε τις πολλές και σημαντικές ευκαιρίες των Αριθμών! Πολύ καλή ημέρα με ωραία ενεργειακή δόνηση, ιδιαίτερη τυχερή. Οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας έστω και συντηρητικά. Ώρα για αλλαγές από  τους Αριθμούς! Αξιοποιήστε την ημέρα!!! Θα είναι εγκληματική αμέλεια αν δε κινηθείτε και στα πολυδύναμα διαστήματα που ακολουθούν παρακάτω είτε ανήκετε στους ευνοημένους της ημέρας είτε όχι.

Από άποψη Ευ Ζην, αποφύγετε τις πολύωρες χειρουργικές πράξεις. Ο μεταβολισμός επανέρχεται στις υψηλές στροφές του. Οι έχοντες θέμα με την καρδιά, αυχενικό σύνδρομο και πόνους στη μέση θα ανακουφιστούν με ολιστικές θεραπείες και τέτοιου είδους θεραπευτικές προσεγγίσεις. Ολοταχώς λοιπόν στον οστεοπαθητικό και στον φυσιοθεραπευτή. Περιορίστε την επιθυμία σας να πάτε στο κομμωτήριο γιατί οι ριζοσπαστικές αλλαγές δεν ευνοούνται καθόλου.

Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  17.30 – 20.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο ιδιαίτερος ενεργειακά, ο Αριθμός του μυστικισμού και της πνευματικής αναζήτησης, ο Αριθμός 5.  Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο νικητήριος 11.

 

ΠΕΜΠΤΗ 28/11

Πάρα πολύ καλή, παραγωγική, θετική από άποψη ενέργειας ημέρα. Θα δώσουν ευκαιρίες οι Αριθμοί για να βρείτε αποτελεσματικές λύσεις σε σημαντικά ζητήματα όπως προσωπική ζωή, επαγγελματική πορεία και καριέρα. Η Πέμπτη είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, ερωτικές επανασυνδέσεις, να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διαπραγματευτείτε. Ευνοούνται όλες οι οικονομικές συναλλαγές. Οικονομική ανάκαμψη και  σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Οι περισσότεροι θα έχουν ρομαντική διάθεση, πολύ ερωτική και θα έρθουν με το ερωτικό τους ταίρι πιο κοντά.

Από άποψη Ευ Ζην, είναι ακόμα μία πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθείτε τον φυσιοθεραπευτή, τον ολιστικό θεραπευτή, τον βελονιστή για να προβείτε σε χαλαρωτικές προσεγγίσεις όπως μασάζ. Δεν ενδείκνυται η ημέρα για πολύωρες χειρουργικές πράξεις. Ο μεταβολισμός όμως λειτουργεί σε άριστα υψηλά επίπεδα. Τολμήστε τόσο θεραπευτικά όσο και χαλαρωτικά μασάζ με αιθέρια έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας, κρυσταλλοθεραπεία και βελονισμό. Θα έχετε άμεσα και άριστα αποτελέσματα.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 17.00 & 22.00 – 24.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο κλασσικός Αριθμός 6, του έρωτα και της αγάπης. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/11

Άριστη ενέργεια με θετική, χαλαρωτική δόνηση. Η ιδανική ημέρα για να κάνετε ασκήσεις Ευ Ζην, να προβείτε στον προσωπικό σας απολογισμό, να οργανωθείτε, να σχεδιάσετε τα πλάνα σας, να προσευχηθείτε και να χαλαρώσετε. Πολύ καλή ημέρα για να βρεθείτε με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, για να βγείτε και να διασκεδάσετε. Δεν ενδείκνυται όμως για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Προσφέρεται περισσότερο για να την περάσετε χαλαρά.

Από άποψη Ευ Ζην, αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει αλλεργία, ειδικά όλοι όσοι συγκαταλέγεστε στα αλλεργικά άτομα. Μην προβείτε σε έντονη σωματική άσκηση και βαριές εργασίες. Δεν είναι καλή ημέρα για να κάνετε παρεμβάσεις και επεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Το πολύ – πολύ να κάνετε είτε μία μάσκα είτε κούρες ομορφιάς κατ’ οίκον. Περάστε όσο πιο ήρεμα μπορείτε την ημέρα χαλαρώνοντας με ένα ζεστό αφρόλουτρο.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.30 – 14.30 & 18.30 – 21.30

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 2, 4, 5, 7, 9.  Κυρίαρχος της εύνοιας ο κορυφαίος Αριθμός βάσει Πυθαγόρα και γνήσιος εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 22.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11

Αυτές οι ενεργειακές δονήσεις των Αριθμών αλλά και οι τάσεις τους δίνουν με μία λέξη …σταθερότητα στις επιλογές που θα κάνετε και στους χειρισμούς σας. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου καλό είναι να προσέξουν εντάσεις και λόγια που προκύπτουν από παρεξηγήσεις και φραστικές αντιπαραθέσεις τόσο στα επαγγελματικά περιβάλλοντα όσο και στα οικογενειακά /συγγενικά, φιλικά. Αναμένεται κλίμα ασυνεννοησίας, γι’ αυτό αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Θα είναι έντονες οι αντιπαραθέσεις. Κινηθείτε στα πολυδύναμα διαστήματα που ακολουθούν παρακάτω.

Από άποψη Ευ Ζην, προσπαθήστε να είστε λιγότερο αφηρημένοι διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμών και ατυχημάτων κατά την διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ή γενικά μετακινήσεων. Να δείξετε επίσης την ανάλογη προσοχή και στην οδήγηση. Καλή ημέρα για να κάνετε ένα τσεκάπ όπως και να ασχοληθείτε με την φροντίδα και υγιεινή των άκρων σας. Το χαλαρωτικό αφρόλουτρο, το ποδόλουτρο και το θεραπευτικό- χαλαρωτικό μασάζ είναι η απόλυτη ενεργειακή πρόταση που θα «ξεκλειδώσει» την ενέργειά σας με άριστο τρόπο, κατά συνέπεια την ψυχολογία και την διάθεση σας. Οι βιορυθμοί σας θα αγγίξουν πολύ υψηλά επίπεδα.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 18.00 & 21.00 – 21.45

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος της εύνοιας ο πιο τυχερός όλων εκ των Αριθμών, ο Αριθμός 8. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 01/12

Είναι μία δυνατή ενεργειακά ημέρα, ένα έντονο δείγμα γραφής για το τι θα επακολουθήσει, αν και σε γενικές γραμμές το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου είναι το πιο απαιτητικό, το διάστημα σποράς. Ο Δεκέμβριος όμως είναι ένας μήνας που θα επιβραβεύσει τις προσπάθειες πουν γίνει τα προηγούμενα διαστήματα. Η Κυριακή μπορεί να εξελιχθεί σε δύσκολη ημέρα λόγω φραστικών αντιπαραθέσεων και παρεξηγήσεων που μπορούν να προκύψουν έτσι ξαφνικά. Ελεύθεροι επαγγελματίες/επιχειρηματίες να προσέξουν τα λόγια με σημαντικούς συνεργάτες, ανωτέρους ή συνεταίρους. Οι υπόλοιποι καλό είναι να προσέξουν την σχέση με τα παιδιά τους. Δεν είναι πάντως η ημέρα για να προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο.

Από άποψη Ευ Ζην, αναμένονται καλά αποτελέσματα για όλους όσοι ακολουθούν κάποια αγωγή, θεραπεία. Ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις λοιπόν σε θέματα υγείας δίνουν οι Αριθμοί. Θα ήταν καλό να απέχετε από την έντονη σωματική δραστηριότητα διότι οι περισσότεροι φλερτάρουν με υπερκόπωση. Ο μεταβολισμός κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Ενεργοποιήστε τον με πολύχρωμα φρούτα και πράσινα λαχανικά. Είναι η ιδανική ημέρα να κάνετε κούρες ομορφιάς ακόμα και κατ’ οίκον. Μια όμορφη ευλογημένη Κυριακή.

Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι:  13.30 – 15.30 & 20.00 – 23.00

Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Κυρίαρχος της εύνοιας ο κορυφαίος Αριθμός βάσει Πυθαγόρα και γνήσιος εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου, ο Αριθμός 7. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*