Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 10/06 έως 16/06

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μία εβδομάδα με καλή διάθεση, αισιόδοξη και δημιουργική που φέρνει όμως προς το τέλος της διλήμματα και ερωτηματικά, ανασφάλειες, επιστροφές από το παρελθόν, εντάσεις, διαφωνίες και ατυχήματα λόγω αφηρημάδας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10/06

Ξεκινάει η εβδομάδα με μία έντονη ανασφάλεια και ανησυχία για το αν πράξαμε σωστά την αμέσως προηγούμενη σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, την υγεία και την επαγγελματική μας ζωή. Δεν είναι η ενδεδειγμένη ημέρα για να πάρετε κρίσιμη και οριστική απόφαση ή να κάνετε επιλογές που αφορούν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι ευνοημένοι Αριθμοί καλό είναι να κινηθούν σε κανονικές πτήσεις και όχι τόσο υπερεκτιμημένες και αισιόδοξες.
Από άποψη Ευ Ζην, προτιμήστε ελαφριά εδέσματα με άφθονες σαλάτες, λαχανικά, φρούτα και εννοείται φυσικούς χυμούς.Περιορίστε πολύ το αλάτι, προτιμήστε το αλάτι Ιμαλαΐων και ενδώστε στην αξία του χαλαρού περπατήματος που θα τονώσει επίσης τον μεταβολισμό ο οποίος κινείται με μέτριες στροφές.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 20.00 – 22.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του Άρη, της νίκης, του πολεμιστή, ο Αριθμός 1. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Κυρίαρχος ο 11, είναι 11 αλλά και 2, η επιτομή της ιώβειας υπομονής.

ΤΡΙΤΗ 11/06

Ο έρωτας πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις κατηγορίες. Απόλυτα ευνοϊκή η Τρίτη σε ότι αφορά στο κεφάλαιο «έρωτας». Ερωτικές επανασυνδέσεις; Ανανέωση στις σχέσεις; Θα βρουν σύντροφο οι αδέσμευτοι; Σε όλα αυτά μία είναι η απάντηση, ΝΑΙ!!! Ο έρωτας κερδίζει και θριαμβεύει αύριο Τρίτη όχι μόνο στις εντυπώσεις αλλά και επί της ουσίας.
Από άποψη Ευ Ζην, τι κι αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι; Ο μεταβολισμός δεν υποστηρίζει τις τόσο ερωτικές τάσεις των Αριθμών. Λειτουργεί προβληματικά σε σχέση με την Δευτέρα. Ενδώστε στη λήψη άφθονων υγρών προκειμένου να διευκολύνετε τη λειτουργία της χολής και των νεφρών που λόγω και της ζέστης δυσκολεύονται. Αλλαγές εδώ και τώρα με επιβράβευση από τους Αριθμούς. Ολοταχώς στο κομμωτήριο για μια άμεση ανανέωση εικόνας αλλά και στο γυμναστήριο όπου με την εγγραφή σας θα πετύχετε την μακροπρόθεσμη αλλαγή της εικόνας και της καλύτερης εκδοχής σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο Αριθμός του αφανούς ήρωα, ο Αριθμός 2.  Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22, ο απόλυτα υπομονετικός, ο οποίος είναι και 4 που έχει πολύ δυνατή λογική.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/06

Αντιφατικές οι τάσεις από τους Αριθμούς μας και αρκετές οι αρνητικές ενεργειακές δονήσεις λόγω της γενικότερης διάθεσης όλων, για την ακρίβεια βαριάς διάθεσης! Οι περισσότεροι θα δηλώσουν κουρασμένοι, χωρίς ενέργεια, χωρίς όρεξη να πάρουν πρωτοβουλίες, να εργαστούν, να δράσουν δηλαδή. Αντίστοιχο και το κλίμα στην επικοινωνία.Δυσκολίες αναμένονται σε επαφές και συναντήσεις τόσο για ιδιωτικό όσο και για επαγγελματικό σκοπό.
Από άποψη Ευ Ζην, η κατακράτηση υγρών συνεχίζεται. Αναμένονται ενοχλήσεις οπότε η λήψη άφθονου νερού και υγρών θα διευκολύνουν τόσο το πεπτικό όσο και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ο μεταβολισμός κυριολεκτικά «σέρνεται».  «Ξυπνήστε» τον με έξυπνη διατροφή και αφεψήματα όπως χυμό αγκινάρας, τσουκνίδας και άγριων χόρτων, λουΐζας,δενδρολίβανου, τζίντζερ, μπρόκολο και πιπεριές, σύμμαχοί σας σε αυτή τη προσπάθεια. Αλλαγές με στυλ και λαμπερή επιδερμίδα. Ολοταχώς ξανά στο κομμωτήριο, στον αισθητικό σύμβουλο ή δερματολόγο. Δεν παραλείπουμε ποτέ το αντηλιακό μας. Σας θέλω λαμπερούς, να ακτινοβολείτε σαν τον Ήλιο με λιγότερες όμως ρυτίδες ως προίκα από αυτόν.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6,  9. Κυρίαρχος ο Αριθμός του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο εκπρόσωπος του Ευ Ζην, ο Αριθμός 3. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, του απόλυτου πνευματικού ηγέτη.

ΠΕΜΠΤΗ 13/06

Ανατροπές με γοητεία, δράση, έντονη την επιθυμία και την ανάγκη για αλλαγές. Οι περισσότεροι την Πέμπτη θα θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα της πιεστικής μας καθημερινότητας. Ελεύθερα λοιπόν, ας προβούμε σε ουσιαστικές κινήσεις που θα αλλάξουν όλα όσα δεν μας αρέσουν ή που δεν έχουμε ακόμα αλλάξει στον ίδιο μας τον εαυτό. Μην ξεχνάτε αυτό που λένε οι Άγγλοι: «Η…φιλανθρωπία ξεκινάει από το σπίτι πρώτα!» Οι καλύτερες αλλαγές φίλοι μου ξεκινούν πρώτα από εμάς τους ίδιους.
Από άποψη Ευ Ζην, μέσω της σωστής διατροφής χτίζεται η καλύτερη  υγεία. Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν την Πέμπτη, την άψογη λειτουργία του μεταβολισμού που επιτέλους κινείται σε υψηλές στροφές και ας ξεκινήσουμε αποτοξίνωση. Οι λιγότερο ευνοημένοι ας προσέξουν και ας προστατευθούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να τους προκαλέσει αλλεργία. Ευνοούνται θέματα υγείας και ομορφιάς. Κάντε check-up και θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο πολύ ανεκτικός και υπομονετικός αλλά και λογικός ο Αριθμός 22 αλλά και 4. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22 ή 4 ξεχωρίζει, κάνει τη διαφορά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/06

Κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος, μια χαρά αντιφατικές οι τάσεις των Αριθμών. Άλλες φορές στη διάρκεια της ημέρας θα νιώθουμε έτοιμοι και δυνατοί για να προωθήσουμε όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν και από την άλλη θα νιώθουμε πως ίσως χρειαστεί να περιμένουμε. Επειδή θα επιτρέψουμε σε κάποιους να μας δώσουν αποθαρρυντικές κρίσεις και εκτιμήσεις για εμάς. Ας εστιάσουμε καλύτερα στην θαυμάσια ενεργειακή αξία της ημέρας που μας θέλει να τα καταφέρνουμε μια χαρά, εφόσον βέβαια εμπιστευτούμε περισσότερο τον εαυτό μας, που σημαίνει ενεργοποιούμε διαίσθηση και ένστικτο. Θα ξεχωρίσουν και θα διακριθούν πνευματικοί άνθρωποι, επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι ασχολούνται με τις τέχνες.
Από άποψη Ευ Ζην, ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα με καλά αποτελέσματα σε ιατρικές εξετάσεις και χειρουργικές πράξεις. Σε άριστη λειτουργία και ο μεταβολισμός που δουλεύει υπερεντατικά μεταβολίζοντας και τα πιο τολμηρά,αμαρτωλά γευστικά σας ατοπήματα. Αξιοποιήστε την ημέρα για να το ρίξετε και λίγο έξω. Δεν θα σας προτείνω να πάτε κομμωτήριο αλλά στον δερματολόγο και τον αισθητικό για να ανανεώσετε την εικόνα, την όψη της επιδερμίδας σας. Εντατικές θεραπείες και κούρες ομορφιάς θα αποδώσουν στο 100%.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.30 – 17.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1,3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχοι οι Αριθμοί 5 & 9, ο Αριθμός 5 είναι ο ευάλωτος ενεργειακά και ο Αριθμός του μυστικισμού ενώ ο 9, ο ιερός Αριθμός του Θεού. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/06

Οι λιγότερο ευνοημένοι ας προσέξουν τις συζητήσεις εφ’ όλης της ύλης στην ερωτικής τους σχέση. Χρειάζεται προσοχή γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος αναίτιων παρεξηγήσεων. Αντί λοιπόν να το ρίξετε σε συζητήσεις που όλα δείχνουν πως δε θα φέρουν αποτέλεσμα, προτείνω ολιγοήμερες διακοπές, εκδρομές για να αποδράσετε, ακόμα και από τα λόγια. Ακόμα και για ψώνια να πάτε μαζί, η καλύτερη απόδραση είναι.
Από άποψη Ευ Ζην, ελάτε πιο κοντά με το να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον. Αρκετός κόσμος θα υποφέρει το Σάββατο από αυχενικό σύνδρομο,πόνους στη περιοχή της μέσης και της ωμοπλάτης. Ο μεταβολισμός δουλεύει άψογα.Εκμεταλλευτείτε την ευεργετική δράση αιθέριων ελαίων και αλάτων και αφεθείτε σε ένα απόλυτα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Ότι καλύτερο για να κλέψετε τις εντυπώσεις σε μία ημέρα που οι Αριθμοί λένε πως ευνοούνται η έξοδος και η ψυχαγωγία μας. .
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 18.30 – 21.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι αρκετοί, συγκεκριμένα οι: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 9. Αυτοί όμως που θα κάνουν τη διαφορά είναι οι: 1, 3, 6, 9. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/06

Μείνετε μακριά από λόγια και κουτσομπολιά και αρνηθείτε πεισματικά να γίνετε ενεργό μέλος αυτών. Προσοχή στη διάθεση κάποιων να σας εκμεταλλευτούν και να σας εξαπατήσουν με συμφωνίες που στο μέλλον θα αποδειχθούν πως δεν είχαν αντίκρυσμα. Την συγκεκριμένη Κυριακή πολλοί θα στραφούν σε αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα για να διασκεδάσουν, να χαλαρώσουν, να ηρεμήσουν και να αποφορτιστούν ενεργειακά. Προσοχή σε λόγια που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας και κινήσεις αγοραπωλησιών.
Από άποψη Ευ Ζην, μην επαναπαύεστε στην άψογη πλέον λειτουργία του μεταβολισμού γιατί θα πάρετε κιλά αντί να τα χάσετε.Ευτυχώς οι πόνοι στον αυχένα, τη μέση και την ωμοπλάτη υποχωρούν αρκετά και το κορμί σας ανταποκρίνεται στη λίγη ελαφριά άσκηση όπως το απλό περπάτημα. Ενδώστε στο συνδυασμό αφρόλουτρου και μασάζ και κοιμηθείτε λίγο νωρίτερα. Ο σωστός ύπνος και οι επαρκείς ώρες του είναι το πιο φθηνό καλλυντικό και τροφή για τον εγκέφαλο επίσης. Μην το υποτιμάτε. Χρησιμοποιήστε αιθέριο έλαιο ροδιού, λεβάντας, περγαμόντου και πράσινου μήλου και αλλάξτε ενέργεια και διάθεση άμεσα.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 4, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο κορυφαίος και ιερός Αριθμός της Αριθμολογίας, ο τέλειος Αριθμός κατά Πυθαγόρα ο 7 . Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*