Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 01/07 έως 07/07

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ο πιο δυναμικός μήνας της χρονιάς ξεκινά με πλανητικές συναντήσεις κορυφής. Η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο έχει πολλά πρόσωπα σαν τον Άλεκ Γκίνες τον ηθοποιό. Θα φέρει ανατροπές, θα ανεβάσει τη διάθεση, θα βοηθήσει κάποιους, θα αποτρέψει κάποιους άλλους, θα δημιουργήσει φασαρίες και σας άλλος διαιτητής θα ηρεμήσει ταραγμένες καταστάσεις. Όλα αυτά στις 02/07. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα γίνουν μυστικές συμφωνίες, συναντήσεις, ερωτικές επανασυνδέσεις και φυσικά στην ημέρα με τα δύο 7άρια οι Εθνικές Εκλογές. Μία ημέρα που οι Αριθμοί επιστούν την προσοχή μας στο πως θα διαχειριστούμε δηλαδή αυτή τη δύναμη που λέγεται ψήφος,καλούμαστε δηλαδή να μελετήσουμε προσεκτικά τις κινήσεις μας και τις επιλογές μας. Είναι μία ημέρα ευνοϊκή γι’ αυτό το σκοπό. Συγκρατείστε όμως πως δεν θα ευνοηθούν οι παρορμητικές κινήσεις που κρύβουν αβεβαιότητα και όχι σωστή ενημέρωση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01/07

Η εβδομάδα και ο μήνας ξεκινά με μία ημέρα που επηρεάζεται ενεργειακά πάρα πολύ από την έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Αυτό το πλανητικό φαινόμενο μπορεί να φέρει κλίμα ασυνεννοησίας και προβληματική επικοινωνία προκαλώντας εντάσεις και παρεξηγήσεις. Καλό είναι λοιπόν να αποφύγετε να κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις, συναντήσεις και να θίξετε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα. Περάστε την ημέρα όσο πιο χαλαρά μπορείτε.
Από άποψη Ευ Ζην, πολύ καλή ημέρα για να ξεκινήσετε πρόγραμμα ασκήσεων και σωστής διατροφής. Εξαιρετική στο να επισκεφθείτε οδοντίατρο και δερματολόγο. Αφεψήματα τσουκνίδας και γαϊδουράγκαθου συμβάλλουν αποτελεσματικά στο να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός «καθαρίζοντας»παράλληλα το αίμα σας.  
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 12.00 – 14.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο Αριθμός 2, του αφανούς ήρωα και της ιώβειας υπομονής. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22 ή και 4, ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής.

ΤΡΙΤΗ 02/07

Αύριο Τρίτη πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο. Προσοχή στα λόγια, αποφύγετε στο βαθμό που μπορείτε τις εντάσεις, ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα με εναλλαγές διαθέσεων και καταστάσεων.
Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός εξακολουθεί να λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Ωστόσο, οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί ενδέχεται να εμφανίσουν μία ενόχληση στο πεπτικό σύστημα, με έμφαση στη χολή, γι’ αυτό προκειμένου να αποφευχθεί η τροφική δυσανεξία πείτε όχι στις πολύ λιπαρές τροφές, στο αλκοόλ και στο αλάτι. Είναι πολύ καλή ημέρα επίσης για να κάνετε κυτταρική αποτοξίνωση. Συμπληρώματα διατροφής όπως πυκνογενόλη, Ωμέγα-3, γαϊδουράγκαθο θα σας βοηθήσουν σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση να αποκτήσετε το κορμί που ονειρεύεστε με αντίστοιχη ευεξία! Ψυχική και σωματική.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός 3, του διαλογισμού και του εγκεφάλου, ο γνήσιος εκπρόσωπος Ευ Ζην. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33, ισότιμα και οι δύο στην εύνοια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03/07

Πολύ καλή ημέρα με θετική ενέργεια. Οι Αριθμοί με τις τάσεις τους αναδεικνύουν τη δημιουργική σας φαντασία και το πρακτικό σας μυαλό, τις ωραίες ιδέες, τη διάθεση για δράση και πρωτοβουλία.Το πιο σημαντικό είναι ότι οι επιλογές που θα κάνετε και οι χειρισμοί σας θα έχουν επιθυμητά αποτελέσματα. Μία ημέρα κατάλληλων ευκαιριών που μπορεί να προωθήσουν και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια σας.
Από άποψη Ευ Ζην, εξακολουθεί να είναι ευάλωτο το πεπτικό σύστημα γι’ αυτό μην το επιβαρύνετε με αλκοόλ, κάπνισμα,σοκολάτα και λιπαρές τροφές. Ενδώστε στις σαλάτες και στους φυσικούς χυμούς για να κάνετε κυτταρική αποτοξίνωση. Καθόλου καλή ημέρα για επίσκεψη στο κομμωτήριο, δεν ευνοούνται οι αλλαγές. Αποφύγετε τις πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις.
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 13.00 – 15.30 & 21.00 – 23.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 3, 4, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο Αριθμός 22 ή και 4, ο Αριθμός της υπέρμετρης λογικής. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΠΕΜΠΤΗ 04/07

Μία ημέρα που σας δραστηριοποιεί ιδιαίτερα με περισσότερη χαρούμενη διάθεση και όρεξη για αλλαγές. Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και άριστες δημόσιες σχέσεις δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Προσέξτε μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες πραγματικά μπορείτε λόγω φιλότιμου γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε αυτές.
Από άποψη Ευ Ζην, αποφύγετε την έντονη σωματική κόπωση. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί ενδέχεται να ταλαιπωρηθούν από αϋπνία και ημικρανίες. Θα ταλαιπωρηθείτε περισσότερο τις βραδινές ώρες, γι’ αυτό προσέξτε την διατροφή σας, φάτε ελαφρά. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο «ξεκλειδώνει»την ψυχολογία σας καθώς αλλάζει η εικόνα σας! Προς το καλύτερο… Ναι στις αλλαγές λένε οι Αριθμοί, όσο τολμηρές κι αν είναι.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο Αριθμός 5, ο ευάλωτος ενεργειακά, ο Αριθμός της πνευματικής αναζήτησης, του αποκρυφισμού και του μυστικισμού. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 33, ο Αριθμός του διδασκάλου, του πνευματικού ηγέτη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05/07

Ημέρα αποφάσεων, ευκαιριών σε πολλά θέματα σοβαρά και κρίσιμα. Θα δοθούν λύσεις μέσω σωστής δυνατότητας διαλόγου. Η Παρασκευή δονεί πολύ καλή θετική ενέργεια, φέρνει περισσότερη καλή τύχη σε σημαντικούς και νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να επιλύσετε σημαντικά θέματα σχέσεων όπως να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις που έγιναν για το τίποτα τόσο με συναδέλφους και σημαντικούς συνεργάτες όσο και με συγγενικά σας πρόσωπα.
Από άποψη Ευ Ζην, προσέξτε τη διατροφή σας.Ο μεταβολισμός λειτουργεί άριστα, δεν το αποκλείω όμως τις βραδινές ώρες τα συμπτώματα της αϋπνίας να σας ταλαιπωρήσουν ξανά. Οι λιγότερο ευνοημένοι  Αριθμοί καλό είναι να αποφύγουν την έντονη σωματική άσκηση, αν’ αυτού ας δοκιμάσουν την ευεργετική επίδραση ενός αφρόλουτρου με άλατα Νεκράς Θάλασσας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 14.00 – 17.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:  1, 2, 3, 4, 6, 8, 9.  Κυρίαρχος ο Αριθμός 6, του έρωτα και της αγάπης, της Αφροδίτης και της ομορφιάς. Όλοι οι διπλοί Αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 33.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06/07

Οργάνωση εδώ και τώρα! Αλλάξτε ότι δεν σας αρέσει άμεσα! Ευνοούνται τα νέα πλάνα, τα σχέδια όσο τολμηρά και να είναι. Χαράς ευαγγέλια για τους ερωτευμένους. Για όλους όσοι κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το συναίσθημά τους το Σάββατο είναι η ιδανική ημέρα για ερωτική εξομολόγηση, για πρόταση γάμου… Το σημαντικότερο; Τα βέλη του έρωτα θα βρουν το στόχο τους.
Από άποψη Ευ Ζην, ο μεταβολισμός κινείται σε απλώς ικανοποιητικά επίπεδα οπότε ενόψει εξόδου προσέξτε τη διατροφή σας. Γευματίστε ελαφρά με σαλάτες, λαχανικά κατά τις βραδινές ώρες, θα αποφύγετε έτσι αποτελεσματικά τα δυσάρεστα συμπτώματα της δυσπεψίας και τροφικής δυσανεξίας. Οτιδήποτε αφορά στην υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας έχει απόλυτη εύνοια. Ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα αλλάξει την ενέργειά σας άρα και την διάθεσή σας.
Τα διαστήματα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 10.30 – 13.00 & 19.00 – 21.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι : 1, 2, 4, 5, 7, 9. Επικεφαλής ο Αριθμός 7 , ο κορυφαίος όλων των Αριθμών βάσει Πυθαγόρα, ο εκπρόσωπος του Συμπαντικού Νόμου. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 11 & 22. Επικεφαλής ο 11.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07/07

Κυριακή με δύο 7άρια; Εκλογές!!! Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις ειδικά αν αυτές κρύβουν αβεβαιότητα. Παρόλα αυτά είναι μια καλή ημέρα για να «γεμίσετε» ενέργεια διότι έχουμε την απόλυτη κυριαρχία του Αριθμού 7 που μας προστατεύει και μας ανεβάζει τη διάθεση και τη ψυχολογία. Η σημερινή ημέρα είναι σαν ενεργειακή …γεννήτρια για όλο τον υπόλοιπο μήνα. Αξιοποιήστε την όσο καλύτερα μπορείτε!
Από άποψη Ευ Ζην, και σήμερα θα προτείνω να αποφύγετε τα βαριά εδέσματα περιορίζοντας περισσότερο το αλάτι. Μόνο έτσι θα αποφύγετε αποτελεσματικά την κατακράτηση και την υπέρταση. Έχετε δοκιμάσει σπαράγγια με αυγά; Δίνουν ασύλληπτη ενέργεια και είναι ένας συνδυασμός που προτιμούν πολύ αθλητές. Αν δεν σας αρέσει ο συνδυασμός τελικά ενδώστε στο ωραιότατο αβοκάντο. Ο μεταβολισμός κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. «Ξυπνήστε»τον με αφεψήματα και συμπληρώματα διατροφής.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.00 – 18.15
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι: 2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο Αριθμός 8, του άπειρου, που υποδηλώνει το κάρμα και ο πιο τυχερός όλων. Από τους διπλούς Αριθμούς οι 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*