Με τη ματιά του Πυθαγόρα η εβδομάδα από 20/05 έως 26/05

ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Οι προβληματισμοί για το αν θα εξελιχθούν ικανοποιητικά ζητήματα εργασίας, οικονομικών και πολύπλοκων οικογενειακών υποθέσεων συνεχίζονται. Αυτή η τάση για λεκτικές αντιπαραθέσεις δεν περιορίζεται μόνο στις οικογένειες, οι τάσεις μεταφέρονται στις πολιτικές σκηνές του τόπου μας αλλά και παγκοσμίως. Ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχει η τάση για σωστές δυνατότητες διαλόγου, καλής επικοινωνίας, για συνεννόηση και αλληλοκατανόηση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/05

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία πολύ δύσκολη ημέρα λόγω των υπερβολικών χειρισμών, αντιδράσεων και των γενικότερων τάσεων για ανάρμοστη συμπεριφορά και εξαπάτηση. Θα ανέβουν οι τόνοι, οι ρυθμοί επίσης θα είναι πολύ έντονοι και γρήγοροι και εσείς σε διαρκή εγρήγορση και δράση, τέτοιας κοπής που θα θυμίζει τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο. Κοινώς θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε!
Από άποψη Ευ Ζην, δεν ενδείκνυται η σημερινή ημέρα για πολύωρες χειρουργικές πράξεις ενώ για μικροεπεμβάσεις είναι μία χαρά. Μπορείτε δηλαδή να αφαιρέσετε τα αντιαισθητικά σημάδια, ουλές, τατουάζ. Ο μεταβολισμός λειτουργεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ωστόσο προτιμήστε την ωμοφαγία, τις φρέσκιες σαλάτες, τα φρούτα, φυσικούς χυμούς και αφεψήματα που τον ενεργοποιούν ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα αν θέλετε να χάσετε περιττά κιλά. Πείτε ναι στις εντατικές κούρες περιποίησης και ομορφιάς της επιδερμίδας σας. Ιδανική ημέρα για έναν βαθύ καθαρισμό ακόμα και κατ’ οίκον και λίγο αργότερα ένα χαλαρωτικό μασάζ, θα ενεργοποιήσει τις ενεργειακές δονήσεις ανεβάζοντας τη διάθεση και αλλάζοντας την ψυχολογία σας.
Τι χρώμα είπαμε ότι έχει το πορτοφόλι σας; Δεν είπαμε; Αποχρώσεις του μωβ, κόκκινου μπλε, πράσινου και πορτοκαλί για να προσελκύσετε περισσότερο καλή τύχη και εννοείται χρήμα.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 19.30 – 22.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 1. Ο αριθμός 8 θα το παλέψει στη διάρκεια της ημέρας πολύ δυνατά. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΤΡΙΤΗ 21/05

Μία πιο καλή ημέρα που θα ενεργοποιήσει την όρεξη σας για δράση και πρωτοβουλίες που μέχρι σήμερα δεν τολμούσατε. Προσέξτε μόνο την εκρηκτική συμπεριφορά σημαντικών συνεργατών, συνεταίρων ή ανωτέρων σας καθώς είναι διάχυτο και πολύ προκλητικό το κλίμα του ανταγωνισμού και των αντιπαραθέσεων! Οι παρεξηγήσεις δίνουν και παίρνουν. Μόνο όσοι είναι ευγενικοί, ψύχραιμοι με σωστά επιχειρήματα, μαχητικοί και όχι με αρνητικά επιθετική διάθεση, θα ανταμειφθούν και θα δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές τους.
Από άποψη Ευ Ζην, είναι η πλέον κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε ειδική διατροφή με στόχο την απώλεια βάρους. Τολμήστε κυτταρική αποτοξίνωση με την παρότρυνση ειδικού συμβούλου και μην κάνετε δικές σας αλχημείες προκειμένου να χάσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα περιττά σας κιλά. Λουΐζα, φασκόμηλο, τζίντζερ, δενδρολίβανο, και τσουκνίδα θα ενισχύσουν τον μεταβολισμό σας. Η ιδανική ημέρα για να υπηρετήσετε την ομορφιά και την υγεία σας. Κάντε ένα check-up και επιμεληθείτε την ομορφιά σας σύμφωνα με την γνώμη της αισθητικής συμβούλου και του αντίστοιχου γιατρού.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 16.00 – 19.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο αριθμός 2. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Κυρίαρχος ο 11.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/05

Μία ιδιαίτερα έντονη από άποψη ενέργειας ημέρα. Θα πρέπει να προσέξουν οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί την τάση για ατυχήματα. Αποφύγετε να διεκπεραιώσετε σημαντικές επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που ηλικιωμένο πρόσωπο της οικογένειας σας ζητήσει βοήθεια, τρέξτε άμεσα να συμπαρασταθείτε. Οι δε ευνοημένοι Αριθμοί θα έχετε δημιουργική φαντασία, μοναδική έμπνευση, πρωτοποριακές φρέσκιες ιδέες. Η διάκριση όλων όσοι είναι καλλιτέχνες ή πνευματικοί αναζητητές θα διακριθούν και θα ακούσουν ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις για το όποιο δημιουργικό τους χάρισμα.
Από άποψη Ευ Ζην, αν θέλετε η προσπάθεια που κάνετε να χάσετε βάρος ή να αλλάξετε οριστικά και αμετάκλητα κακές διατροφικές συνήθειες και τα αποτελέσματα να είναι μόνιμα, ξεκινήστε σήμερα άσκηση και διατροφή. Η εναλλαγή αφεψημάτων τσουκνίδας – γαϊδουράγκαθου θα βοηθήσει δραστικά και αποτελεσματικά στο να καθαρίσει το αίμα σας. Ο συνδυασμός είναι το φυσικό tuboflo του κυκλοφορικού σας συστήματος. Η επίσκεψη σε ολιστικό θεραπευτή, βελονιστή και ρεφλεξολόγο θα σας χαρίσει ασύλληπτη ευεξία και ενέργεια.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.00 – 22.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 8, 9. Επικεφαλής ο αριθμός 3. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Κυρίαρχος ο 33.

ΠΕΜΠΤΗ 23/05

Πολύ καλή ημέρα για την επικοινωνία σας καθώς θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, να διακρίνουν οι άλλοι την άριστη απόδοση σας στη δουλειά και τις ικανότητές σας αλλά και εσείς να είστε σε θέση να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί που νοιάζονται πραγματικά για εσάς και ποιοι όχι. Ημέρα ξεκαθαρισμάτων! Θα δείτε που κρύβετε η αλήθεια και που τα ψέματα.
Από άποψη Ευ Ζην, από τις λίγες ημέρες που δεν ευνοείται ιδιαίτερα η περιποίηση της επιδερμίδας σας. Μπορείτε όμως να κάνετε μία θεραπεία μασάζ, βελονισμού, κρυσταλλοθεραπεία ή πολύ απλά αφρόλουτρο με έλαια και άλατα Νεκράς Θάλασσας. Η Πέμπτη είναι επίσης η ιδανική ημέρα να ξεκινήσετε σωστή διατροφή και να εντάξετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας. Σύμμαχος σας θα είναι ο συνδυασμός λουΐζας – φασκόμηλου για την κατακράτηση αλλά και τσουκνίδας – γαϊδουράγκαθου. Δεν ευνοούνται καθόλου οι χειρουργικές πράξεις, ο μεταβολισμός όμως κινείται σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 17.30 – 20.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Κυρίαρχος ο διπλός αριθμός 22 ή και 4. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Επικεφαλής ο 22.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/05

Ματαιώσεις σχεδίων, αλλαγές σε προγράμματα αιφνιδιάζουν και ανατρέπουν διαθέσεις και καταστάσεις. Ωστόσο καλό είναι να μην χαλάτε την διάθεσή σας γιατί πρόκειται για παροδικές τάσεις των Αριθμών. Κάθε εμπόδιο για καλό. Ευνοείται όμως οτιδήποτε έχει να κάνει με τον διαλογισμό, την προσευχή, την πνευματική σας αναζήτηση και ενδιαφέροντα. Επίσης ευνοείται οτιδήποτε αφορά στις τέχνες, τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Κατά συνέπεια ευνοούνται όλοι όσοι έχουν αντίστοιχες καλλιτεχνικές ανησυχίες, απασχόληση και ενδιαφέροντα.
Από άποψη Ευ Ζην, εξαιρετική η λειτουργία του μεταβολισμού, υποστηρικτικός στο να «κάψει» λιπαρές τροφές όσο αμαρτωλές και να είναι. Για όλους όσοι ξεκινούν τη συγκεκριμένη Παρασκευή άσκηση και ειδική διατροφή, θα έχουν τα απόλυτα θετικά αποτελέσματα σε σύντομο διάστημα κιόλας. Πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθείτε δερματολόγο και οδοντίατρο. Ευνοούνται πολύ οι δύσκολες θεραπείες καθαρισμού και ομορφιάς της επιδερμίδας. Ο δε συνδυασμός αφρόλουτρου με αιθέριο έλαιο λεβάντας και θεραπευτικού μασάζ θα δράσει αναζωογονητικά στην ενέργειά σας άρα και στη ψυχολογία σας.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 21.30 – 23.30
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 5, 6, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 5. Από τους διπλούς αριθμούς οι 11 & 33. Επικεφαλής ο 11.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/05

Ημέρα που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, νέα πλάνα/σχέδια/στόχους, αλλαγή πορείας. Για τους πολύ προχωρημένους και λάτρεις του προγραμματισμού, η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιδανική για να καταστρώσουν τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια, όσο μακροπρόθεσμα κι αν είναι. Θα δώσω ένα παράδειγμα, ευνοημένοι και μη, αρχίστε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας. Δεν θα βρείτε καταλληλότερη ημέρα γι’ αυτόν το σκοπό. Θα βρείτε λύσεις γρήγορα, θα οργανωθείτε σωστά και έτσι δε θα βρεθείτε προ εκπλήξεως στις δύσκολες ημερομηνίες της καλοκαιρινής περιόδου.
Από άποψη Ευ Ζην, στις απόλυτα υψηλές στροφές κινείται ο μεταβολισμός αυτό το σαββατοκύριακο. Μεταβολίζει σε χρόνο dt και τις πιο δύσκολες τροφές. Μπρόκολα, αγκινάρες, αρακάς, πράσα, πιπεριές είναι τεράστιας αντιοξειδωτικής αξίας. Οι δε πιπεριές ενεργοποιούν πολύ τον μεταβολισμό και για όλους όσοι επιθυμούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους βρήκαν το καλύτερο καλλυντικό. Η ιδανική ημέρα για κυτταρική αποτοξίνωση, φάτε φρούτα, λαχανικά, δοκιμάστε αφέψημα τσουκνίδας και βοηθήστε το κυκλοφορικό σας σύστημα. Ενισχύστε και το λεμφικό σας. Ζεστό αφρόλουτρο με έλαια λεβάντας, ροδιού, πορτοκαλιού ή περγαμόντου θα σας τονώσουν τόσο πολύ σωματικά και ψυχικά που και να μην θέλατε να βγείτε το βράδυ, πολύ απλά θα βγείτε! Δοκιμάστε το τρικ και θα καταπλήξετε τα πλήθη.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 10.00 – 13.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 3, 6, 8, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 6. Όλοι οι διπλοί αριθμοί 11, 22 & 33. Κυρίαρχος ο 33.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/05

Προσοχή στις κουβέντες ή τις οικογενειακές συζητήσεις για συναλλαγές και θέματα ακίνητης περιουσίας, πιθανόν να προκύψουν έντονες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Αναίτιες σκηνές ζηλοτυπίας σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Οι λιγότερο ευνοημένοι Αριθμοί να προσέχουν πολύ να μην είναι αφηρημένοι. Προσοχή λοιπόν στη διάρκεια των μετακινήσεων σας και στην οδήγησή σας, ακόμα και κατ’ οίκον να είστε προσεκτικοί. Κίνδυνος για ατυχήματα και τραυματισμούς από τους Αριθμούς. Αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις την συγκεκριμένη Κυριακή.
Από άποψη Ευ Ζην, οποιαδήποτε μορφή θεραπείας θα ευνοηθεί. Πιείτε λουιζα και φασκόμηλο ή δενδρολίβανο ή δυόσμο για να αποφύγετε τα δυσάρεστα συμπτώματα της κατακράτησης. Εκτός του ότι θα καθαρίσει το αίμα σας, θα ενεργοποιηθεί και …άλλο ο μεταβολισμός σας. Ήδη την Κυριακή λειτουργεί σε υψηλά επίπεδα. Αξιοποιήστε την ημέρα για να φάτε ότι θέλετε ή να ξεκινήσετε συντονισμένη προσπάθεια άσκησης και σωστής διατροφής. Ξεχάστε τους πειραματισμούς στα μαλλιά σας, χτενίστε τα όπως συνήθως. Αφήστε τις δραστικές αλλαγές για επόμενες ημέρες.
Το διάστημα για να τα καταφέρετε ευνοημένοι και μη είναι: 15.30 – 18.00
Οι ευνοημένοι Αριθμοί Χαρακτήρα Πεπρωμένου είναι:1, 4, 5, 7, 9. Κυρίαρχος ο αριθμός 7. Από τους διπλούς αριθμούς 11 & 22. Κυρίαρχος ο 11.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*