Τι ”ταΐζουμε” άραγε τον εγκέφαλο;

Οι φύσεις του ανθρώπου είναι 2 (πνευματική και ανθρώπινη) όπως ακριβώς και οι ενεργειακοί μαγνήτες του: μυαλό (μαγνήτης εγκεφάλου) και καρδιά (μαγνήτης υποσυνείδητου)! Για να είμαστε λοιπόν,πραγματικά καλά,πρέπει όλοι αυτοί οι συνδυασμοί να λειτουργούν αρμονικά!!! Ότι «ταΐζουμε» τον εγκέφαλο, αυτός το δέχεται και το πιστεύει σαν αληθινό, χωρίς καμιά αντίρρηση και αμφισβήτηση.

Πόσα λοιπόν από τα πιστεύω μας, τα πνευματικά μας ιδεώδη, είναι πραγματικότητες και πόσες απατηλές ψευδαισθήσεις με τις οποίες έχουμε τόσο απλά τροφοδοτήσει το μυαλό μας;
Πόσες και ποιες από αυτές τις ψευδαισθήσεις τις επαναλαμβάνουμε με εκπληκτική επαναληπτική…μανία και επιμονή στο πέρασμα του χρόνου δεν αποτέλεσαν αρνητικές αυθυποβολές και εμμονές, οι οποίες αναγορεύθηκαν σε κινητήριο μηχανισμό της σκέψης μας και του τρόπου ζωής μας;

Όταν επιμένεις φίλη μου,φίλε μου,”ότι έτσι έχουν κάποια πράγματα”, έχουν όντως έτσι,ή μήπως… κάτω από το πρίσμα που τελικά εσύ τα αντιλαμβάνεσαι, δημιουργείς την αλήθεια σου και τους περιορισμούς σου; Μήπως εσύ ο ίδιος έχεις ως χειρότερο εχθρό σου τον ίδιο σου τον εαυτό και θέτεις τα εμπόδια σου…μόνος σου;

Τι φοβάσαι άνθρωπε;
Είσαι εδώ που είσαι και φοβάσαι (ανασφάλεια είναι ο φόβος σου) να πας παραπέρα στο άγνωστο, όταν ξέρεις ότι εδώ που είσαι δεν ζεις! Όχι όπως θα ήθελες τουλάχιστον!!!
Είσαι εδώ που είσαι και φοβάσαι να αλλάξεις τη σκέψη σου, όταν η σκέψη σου σε κρατάει τόσο στάσιμο!

Γιατί και η σκέψη σου (θα στο αποδείξω) είναι ενέργεια, όπως ακριβώς και η ψυχή σου. Είσαι αυτό που είσαι, που δεν σου αρέσει, φοβάσαι να γίνεις κάτι άλλο, καλύτερο ως εκδοχή, που δεν το έχεις
καν γνωρίσει και μπορεί αυτή η νέα, πνευματική σου προοπτική να είναι ο προορισμός σου!

Τι φοβάσαι άνθρωπε;

 • Δεν δίνεις αγάπη για να μην πληγωθείς.
 • Δεν δίνεις εμπιστοσύνη για να μην προδοθείς.
 • Δεν δίνεις χαρά για να μην λυπηθείς και τελικά;
 • Με αυτή τη στάση ζωής σου, μένεις μόνος, απομονωμένος και πολύ φοβισμένος!
 • Δεν δίνεις, παρά μόνο θέλεις να παίρνεις και δεν έχεις τίποτα στο τέλος να δώσεις, ενώ πιστεύω ότι ναι έχεις να δώσεις τόσα πολλά!

Τι φοβάσαι άνθρωπε;

 • Άσε το μυαλό σου ελεύθερο, τον εγκέφαλό σου να ελευθερώσει την ενέργειά σου και αυτός θα ελευθερώσει τον ναό της ψυχής σου, δηλαδή το σώμα σου,που μαραζώνει, αρρωσταίνει, σωματοποιώντας το άγχος σου και τη στεναχώρια σου!!!
 • Άφησε τη σκέψη σου αβίαστη. Θα γνωρίσει νέα μονοπάτια πνευματικής αναζήτησης.
 • Άφησε τα αισθήματά σου να εκδηλωθούν. Θα σε αγκαλιάσει ο Θεός και το δημιούργημά του το Σύμπαν, ολόκληρο!
 • Άσε την ψυχή σου να σου μιλήσει! Θα ανακαλύψεις πως εσύ κρατάς το κλειδί του πεπρωμένου σου στα χέρια σου.
 • Μην επιτρέπεις στο φόβο να σε κάνει δημιουργό ή «ηθικό αυτουργό» κακών συμπεριφορών προς το πρόσωπό σου και προς τους άλλους ανθρώπους!
 • Μην επιτρέπεις στην έλλειψη πίστης στον Θεό και σε σένα τον ίδιο να ζεις τη ζωή που πραγματικά σου αξίζει!!!

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, φίλοι μου, διδάσκω Ευ Ζην!!! Με μαθήματα Ευ Ζην (ατομικές συνεδρίες) μπορείτε να αλλάξετε στάση ζωής!!! Γιατί ο φόβος είναι ανασφάλεια και η ανασφάλεια …φόβος!!!

Να ζείτε!!! …Για τη ζωή!!!

Επιστροφή λοιπόν στο παρελθόν του Πυθαγόρα που εκτός από μαθηματικός ήταν και γιατρός!!!
Τον μελετώ σχεδόν όλη μου τη ζωή (από 14 ετών συγκεκριμένα) και είναι πάντα τόσο …επίκαιρος!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*