Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 20/05 έως 26/05

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Πάρα πολύ τυχερή και ευνοϊκή για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα η εβδομάδα. Ιδανική για να προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων, συμφωνητικών και γενικότερα συμφωνιών. Στα μέσα της εβδομάδας καταφέρνετε να ανοιχτείτε σε οικονομικά/επενδυτικά ρίσκα πολύ επικερδή και προσοδοφόρα για εσάς. Η αλήθεια είναι πως θα είστε σε διαρκή εγρήγορση, τα δίνετε όλα στην εργασία σας και την Κυριακή αποσύρεστε στη μοναξιά σας με στόχο να αποφορτιστείτε ενεργειακά και όχι μόνο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Εκπληκτική εβδομάδα όσον αφορά τις εναλλαγές γεγονότων και εξελίξεων οικονομικών και επαγγελματικών σας ζητημάτων. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα όπως: να κλείσετε πολύ σημαντικές συμφωνίες, να κάνετε σημαντικές επενδυτικές κινήσεις και ανοίγματα, καινούργιους συνεταιρισμούς και παράλληλα το πρακτικό σας μυαλό, η δημιουργική σας φαντασία και οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε να σας απαλλάξουν οριστικά και αμετάκλητα από πολύ δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και πάρα μα πάρα πολύ καιρό.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Πολύ καλό διάστημα για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας. Η ιδανική εβδομάδα για μετακινήσεις που αφορούν είτε στην εργασία είτε για ιδιωτικό σκοπό. Αναμένονται σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων, συμφωνιών και συνεταιρισμών. Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας έχετε ανεβασμένη διάθεση και από την Τετάρτη το απόγευμα και μετά ενεργειακά απογειώνεστε. Η σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και αναπάντεχα εισοδήματα που προκύπτουν είναι ένα ακόμα γεγονός που σας ανεβάζει τη διάθεση και τη ψυχολογία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας νιώθετε πως κάτι δεν πάει καλά. Το «πιάνετε» στον αέρα, στην ατμόσφαιρα, έντονο παρασκήνιο αλλά και κουτσομπολιό, όλη αυτή την τοξική ενέργεια που προσκρούει βέβαια στη πλάτη σας. Πίσω από την πλάτη σας γίνονται όλα, και εσείς τιμάτε το έμβλημα σας πιο πολύ από ποτέ. Κλείνεστε στο καβούκι σας λοιπόν, με επιφυλακτική διάθεση στον ποιον ή ποιους φίλους θα έπρεπε να εμπιστευτείτε. Όλο αυτό το κουβάρι έρχεται να ξετυλίξει αγαπημένο σας φιλικό πρόσωπο που θα μεσολαβήσει και θα σας απαλλάξει ή θα σας διαλευκάνει τα ερωτηματικά και τις απορίες σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Πολύ ενδιαφέρουσα η εβδομάδα, με πολλές δυνατές ευκαιρίες από τους Αριθμούς. Έρχεστε πιο κοντά με σημαντικούς φίλους και συνεργάτες. Μία συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να είναι η ευκαιρία που θα εκτινάξει τη δημοφιλία αλλά και την καριέρα σας στα ύψη. Αυτή η πρόταση λοιπόν εμπεριέχει κάποιο ρίσκο που ίσως χρειάζεται να πάρετε. Γνώμη μου; Να το πάρετε! Από το βράδυ της Τετάρτης και μετά σας απασχολούν έντονα τα ερωτικά σας. Μήπως να ασχοληθείτε περισσότερο, για όλους όσοι είστε δεσμευμένοι φυσικά, με το σύντροφό σας;

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Με νέες επαγγελματικές προτάσεις, νέα ξεκινήματα ή μπορεί και συμφωνίες αρχίζει αυτή η εβδομάδα για εσάς. Στα μέσα της αποκαλύπτετε την πιο δημιουργική, ευφάνταστη, αισιόδοξη και άκρως μαχητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Βρίσκετε εργασία, προβάλετε τα θέλω σας, προωθείτε τους στόχους σας αποτελεσματικά. Στον ερωτικό τομέα, οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι γοητεύετε πολύ.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Δυνατό ξεκίνημα εβδομάδας με ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις. Αισθητά βελτιωμένη η επικοινωνία σας αλλά πολύ ανεβασμένη η διάθεση και η ψυχολογία σας. Τόσο πολύ που αναπτύσσετε πρωτοβουλίες και ρίσκα που μέχρι πρότινος δεν είχατε καν σκεφτεί. Έως και το τέλος της εβδομάδας, οι περισσότεροι θα πάρετε ρίσκα επαγγελματικής φύσεως και καλά θα κάνετε γιατί θα έχουν εξαιρετικές προοπτικές και ωφέλιμες για εσάς αποδόσεις. Το σαββατοκύριακο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το περάσετε με φίλους που είχατε να δείτε καιρό. Θα περάσετε καταπληκτικά υπόσχονται οι Αριθμοί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Οι περισσότεροι της γενέθλιας κατηγορίας σας βρίσκετε λύσεις στα αισθηματικά σας αδιέξοδα. Για τους περισσότερους θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις και ίσως η ευτυχία ή επιτυχία σας να κρύβεται στο ότι δεν θα πρέπει να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση ή υπέρβαση.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12(ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με εκνευρισμό και έντονο προβληματισμό ξεκινάει η εβδομάδα και αυτό γιατί σκέφτεστε αν πήρατε τη σωστή απόφαση για την ερωτική σας ζωή. Από την Τρίτη και μετά να αναμένετε σημαντικές εξελίξεις για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Πολύ τυχερές και ευνοϊκές ημέρες διότι θα πάρετε πίσω τα δανεικά που δώσατε ή πολύ απλά θα έχετε αναπάντεχο εισόδημα. Οι τρεις (3) τελευταίες ημέρες θα είναι χαλαρές και θα περάσετε ευχάριστες, ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας βρίσκεστε στο επίκεντρο χωρίς καν να το επιδιώκετε. Η επικοινωνία σας είναι καλύτερη και εξελίσσονται πολύ ευνοϊκά για εσάς εργασιακά ζητήματα και θέματα υγείας. Από την Τρίτη και μετά, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η ερωτική σας διάθεση, αυξάνεται η γοητεία σας αλλά και οι πιθανότητες να προσελκύσετε τον ιδανικό για εσάς σύντροφο. Ακόμα και οι δεσμευμένοι επιλύετε παρεξηγήσεις και αναθερμαίνετε την παγωμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε έως τώρα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Πολύ δυνατές και ευνοϊκές για την επικοινωνία σας ημέρες. Βρίσκετε λύσεις σε απαιτητικά οικογενειακά ζητήματα ενώ τρέχουν παράλληλα ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Πώς να μην σας ανέβει η διάθεση και η ψυχολογία;! Οι διπλοί Αριθμοί Χαρακτήρων, δηλαδή οι 11, 22 & 33, να προσέχουν την εύθραυστη ψυχολογία τους και την κάπως ευερέθιστη και εύθικτη συμπεριφορά τους από την Πέμπτη και μετά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και που χειρίζεστε οικογενειακά θέματα. Εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Αναμένονται πολλές οικογενειακές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα όπως για παράδειγμα ακίνητης περιουσίας. Θα δοθούν όμως λύσεις τις οποίες εκτιμώ πως εσείς θα δώσετε καθώς θα έχετε καθαρό και πρακτικό μυαλό. Έχοντας κατά νου την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή σας παίρνετε πρωτοβουλίες που θα ανακουφίσουν και τα υπόλοιπα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία βρίσκονται σε συναισθηματική φόρτιση.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*