Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 24/06 έως 30/06

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Εξαιρετική εβδομάδα από άποψη ευκαιριών. Οι όποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας δίνονται από τους Αριθμούς Δευτέρα έως και Τετάρτη. Θα προσέξετε όμως τα πολύ μεγάλα λόγια που ενδεχομένως σας πουν την Τρίτη και την Τετάρτη. Οι τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας είναι πραγματικά υπέροχες, αποφορτίζεστε ενεργειακά και περνάτε καταπληκτικά πηγαίνοντας ταξίδια και εκδρομές.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Προσέξτε τις κινήσεις σας στην αρχή της εβδομάδας. Μην παρορμήτε! Τρίτη και Τετάρτη έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης ενώ την Πέμπτη διακρίνεστε με τις πρωτοβουλίες που παίρνετε και έχετε επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε. Παίρνετε ρίσκα που σας βγαίνουν. Αυξημένες οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις στη διάρκεια του παρασκευο-σαββατοκύριακου. Ωστόσο μην προσπαθήσετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να διαχειριστείτε πολύ δύσκολα θέματα την Κυριακή.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Δευτέρα έως και Τετάρτη διατηρείτε τα κεκτημένα σας προστατεύοντας τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Μην αποκαλύπτετε πολλά για τα πολύ προσωπικά σας ζητήματα, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο ποιους εμπιστεύεστε. Από την Πέμπτη είστε πολύ δημοφιλής,περισσότερο κοινωνικοί, γνωρίζετε νέο κόσμο και κάνετε καινούργια σχέδια. Υπέροχο ερωτικό σαββατοκύριακο, με ανεβασμένη διάθεση και υπέροχες στιγμές. Θα υπάρξει μεγαλύτερη εύνοια από τους Αριθμούς σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ενδέχεται να έχετε επενδύσει σε λάθος άτομα είτε αυτοί είναι φίλοι είτε συνεργάτες. Νιώθετε πως δίνετε πολλά χωρίς αντίκρισμα. Από την Τετάρτη όμως έρχονται νέες ευκαιρίες από τους Αριθμούς και μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι τελευταίες τρεις (3) ημέρες της εβδομάδας κρύβουν σημαντικές εκπλήξεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ευκαιρίες που μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Μία έντονη, δημιουργική από άποψη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων εβδομάδα. Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα λόγω πολλών κοινωνικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα γίνουν αρκετά επαγγελματικά ταξίδια, σοβαρές επαγγελματικές επαφές στη διάρκεια των οποίων θα μάθετε πολύ χρήσιμα πράγματα. Σταθμίστε τα, αξιολογήστε τα και σε καμία περίπτωση μην μπείτε στη διαδικασία να δώσετε υποσχέσεις λόγω μεγάλου ενθουσιασμού, γιατί την επόμενη εβδομάδα είναι σίγουρο πως δεν θα τις κρατήσετε και θα εκτεθείτε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Αναμένονται εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις. Τετάρτη και Πέμπτη διακρίνεστε παίρνοντας στήριξη και υποστήριξη από σημαντικούς συνεργάτες και αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Παρασκευή ενδέχεται να έχετε έντονο στρες το οποίο πρέπει να διαχειριστείτε. Θα είναι ένα υπέροχο σαββατοκύριακο όπου θα έχετε περισσότερη όρεξη για αλλαγές, καλύτερη διάθεση, πιο χαρούμενη δηλαδή.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

 Με έντονα και δυνατά συναισθήματα ξεκινάει η εβδομάδα και αυτό γιατί κάποιος δικός σας άνθρωπος δείχνει να σας απογοητεύει. Όμως, μην παρασυρθείτε σε λόγια. Η Τρίτη είναι μία πολύ καλή ημέρα για την ερωτική σας ζωή, την Τετάρτη κρατήστε χαμηλούς τόνους και ξεκουραστείτε. Πέμπτη και Παρασκευή ανακάμπτετε με τις νέες προοπτικές και δρόμους που ανοίγονται στην επαγγελματική σας ζωή. Το σαββατοκύριακο συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να βάλετε σε τάξη και σειρά τις προτεραιότητές σας. Γενικά είναι δύο (2) ημέρες που ευνοείστε πολύ και ανεβαίνει το ηθικό σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Η εβδομάδα ξεκινάει με έντονους προβληματισμούς τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Νιώθετε πως σας έχουν πέσει όλα μαζί. Τρίτη και Τετάρτη προσέξτε τον ανταγωνισμό μεταξύ συνεργατών αλλά και θέματα υγείας. Η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί. Πέμπτη και Παρασκευή αναμένονται εξελίξεις μέσω σημαντικών συζητήσεων στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Απρόβλεπτες και αιφνίδιες αλλαγές. Προσπαθήστε να ελέγξετε το στρες και μην αφήνετε την κούραση να σας καταβάλλει. Το σαββατοκύριακο θέματα συντροφικότητας σας προβληματίζουν.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Προβληματισμός για τις εξελίξεις των ερωτικών σας ζητημάτων στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ίσως χρειαστεί να πάρετε αποστάσεις από την οικογένειά σας ιδιαίτερα αν αυτή εμπλέκεται στα προσωπικά σας. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις στο μέσον της εβδομάδας, Πέμπτη – Παρασκευή θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις για σοβαρά επαγγελματικά ζητήματα. Είναι όμως οι δύο (2) ημέρες πολύ ευνοϊκές για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Το σαββατοκύριακο αφιερώστε το μόνο στην οικογένεια σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Ενθαρρυντικό και πολύ θετικό το ξεκίνημα της εβδομάδας. Προωθούνται αποτελεσματικά θέματα επαγγελματικής φύσεως. Τετάρτη και Πέμπτη έρχεστε πιο κοντά με σημαντικούς σας συνεργάτες αν και σε ερωτικό επίπεδο φαίνεστε απογοητευμένοι. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα καταφέρετε να βγείτε από τα συναισθηματικά σας αδιέξοδα, λέγοντας και αποκαλύπτοντας όλα όσα νιώθετε ή παίρνοντας πρωτοβουλίες που πριν δεν τολμούσατε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν! Η κρίση σας είναι λανθασμένη σήμερα Δευτέρα. Μία απογοήτευση μπορεί να την νιώθετε όμως μην εμμένετε σε καταστάσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα πια. Μην πιέζετε τις καταστάσεις! Επαγγελματικά ή προσωπικά σας σχέδια θα έχουν επιτυχία από Πέμπτη έως και Σάββατο. Η Κυριακή όμως είναι επικίνδυνη ημέρα για την προσωπική ζωή των δεσμευμένων. Αποφύγετε τα λόγια και τη σκληρή κριτική, όλοι όσοι είστε γονείς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Ίσως το υποκείμενο του πόθου σας να μην ανταποκρίνεται, κάτι που σας απογοητεύει πολύ από την αρχή κιόλας της εβδομάδας. Δυσκολεύεστε να το πιστέψετε. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο στο να ηρεμήσετε και τολμήστε αλλαγές την Τρίτη και την Τετάρτη τόσο στην εμφάνισή σας όσο και στη συμπεριφορά σας. Την Πέμπτη προωθείτε επιτυχώς θέματα οικονομικά και επαγγελματικά και το σαββατοκύριακο να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις και νέες ευνοϊκές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Άριστες οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα. Σας ξεκλειδώνουν την ψυχολογία και σιγά-σιγά σας ανεβάζουν την διάθεση.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*