Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 01/07 έως 07/07

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Σήμερα έχετε άριστη διάθεση και είστε πανέτοιμοι να αλλάξετε δρομολόγιο και να χαράξετε νέα πορεία.Την Τρίτη η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου ηλεκτρίζει την ενέργεια σας, σας αποσυντονίζει ελαφρώς με αποτέλεσμα να περάσετε περισσότερο χρόνο από ότι το συνηθίζατε στο σπίτι σας. Οι τάσεις των Αριθμών σας θέλουν και την Τετάρτη να δίνετε έμφαση σε σπίτι και οικογενειακά ζητήματα και από την Πέμπτη να επανέρχεστε στα φυσιολογικά σας πλαίσια και επίπεδα, ρυθμίζοντας αποτελεσματικά επαγγελματικά ζητήματα και θέματα υγείας. Η διάθεση σας είναι εμφανώς καλύτερη στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Οι διπλοί Αριθμοί (11, 22 & 33) εκπρόσωποι της γενέθλιας αυτής κατηγορίας την Κυριακή να προσέχετε τα λόγια και την εύθικτη και νευρική συμπεριφορά σας αν θέλετε να μην προβείτε σε λανθασμένους χειρισμούς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Μία πολύ σημαντική εβδομάδα ενός επίσης σημαντικού μήνα για την οικογενειακή και ερωτική σας ζωή μόλις ξεκίνησε. Θα τονιστούν όλα όσα έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας και την προσωπική σας ζωή. Σήμερα σας απασχολούν, για όλους όσοι είστε γονείς, τα βλαστάρια σας. Αύριο Τρίτη η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο αναμένεται να αλλάξει πολλά στη καθημερινότητά σας. Την Τετάρτη συγγενικά και ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας σας προβληματίζουν έντονα με όλα όσα σας μεταφέρουν. Η Πέμπτη είναι μία πολύ καλή ημέρα όπου σας δίνει ευκαιρίες για να δώσετε λύσεις σε όλα σας πονοκεφαλιάζουν. Την Παρασκευή η παραμικρή ενόχληση στη υγεία να ελεγχθεί άμεσα. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου επιδιώξτε να βρεθείτε με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα και ιδιαίτερα την Κυριακή αν είστε Αριθμός 7 ή ένας εκ των διπλών Αριθμών (11, 22 & 33) αποφύγετε επιμελώς αντικείμενα συζητήσεων που δημιουργούν εντάσεις, π.χ. …πολιτική. Καλό και σύντομο διότι έχουμε εκλογές. Στη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα και να παρουσιάσετε τα σχέδιά σας, τα πλάνα σας, τους δημιουργικούς σας στόχους. Η δημιουργική σας φαντασία, η έκφραση και εξωτερίκευση συναισθημάτων σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας φέρουν την επιτυχία.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Όλες οι πλανητικές συναντήσεις σας παρασύρουν σε παρορμητικές συμπεριφορές όπου καλό είναι να τις αποφύγετε στο βαθμό βέβαια που μπορείτε. Πιο συγκεκριμένα, η αυριανή έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο επηρεάζει τόσο την κατάσταση των οικονομικών σας όσο και το τρόπο που θα πρέπει να τον διαχειριστείτε. Οι τάσεις των Αριθμών είναι δεσμευτικές. Αποφύγετε τα επενδυτικά ρίσκα και «ανοίγματα» και σε καμία περίπτωση μη προβείτε σε σημαντικές αγορές. Δεν το αποκλείω να κάνετε έξοδα για να εντυπωσιάσετε ή να συγκινήσετε ή να ξεχωρίσετε στα δικά σας περιβάλλοντα.Λάθος κίνηση!!! Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα έως και την Παρασκευή. Δώστε έμφαση στην  Πέμπτη και την Παρασκευή γιατί οι Αριθμοί σας δίνουν ευκαιρίες, λύσεις, σημαντική οικονομική ανάκαμψη και πρόοδο. Με τόσο τρέξιμο προτείνω να έχετε ένα χαλαρό σαββατοκύριακο στο σπίτι σας προκειμένου να αποφορτιστείτε ενεργειακά και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Να είστε σίγουροι πως όλα θα πάνε καλά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς για τη δική σας γενέθλια κατηγορία μόλις ξεκίνησε. Η αυριανή έκλειψη Ηλίου στο δικό σας ζώδιο αναδεικνύει τις τάσεις των Αριθμών που σας παροτρύνουν να είστε περισσότερο μαχητικοί και διεκδικητικοί όσον αφορά τις επιθυμίες σας, τους στόχους σας και τη θέση που εσείς πιστεύετε πως σας αξίζει. Οι προβληματισμοί σας κάμπτονται και οι Αριθμοί με τις τάσεις τους σας βοηθούν να αξιώσετε και να διεκδικήσετε τον σεβασμό και θαυμασμό στα περιβάλλοντα που κινείστε. Την Παρασκευή να προσέχετε την υγεία σας. Το σαββατοκύριακο κυκλοφορείτε και λάμπετε κυριολεκτικά. Στη διάρκειά του θα υπάρξουν απρόσμενες ερωτικές επαφές. Αρχίζουν και ζυμώνονται οι καλύτερες ερωτικές τάσεις των Αριθμών για εσάς. Είναι ο μήνας των επανασυνδέσεων και των μοιραίων ερωτικών συναντήσεων. Να είστε έτοιμοι για …όλα!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Ο μήνας εγκαινιάζεται με μία έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο που σας αποδυναμώνει ενεργειακά. Το στρες που είναι χειρότερο του άγχους σας αποσυντονίζει σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Γίνεστε εύθικτοι, νευρικοί, με τάσεις φυγής και απομόνωσης από όλους και όλα. Εβδομάδα ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις τόσο ερωτικές όσο και επαγγελματικές. Φωτεινή εξαίρεση για κάποιους εκπρόσωπους της κατηγορίας σας το σαββατοκύριακο. Κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο θα σας προκύψει και την Κυριακή, την ευλογημένη αυτή ημέρα με τα δύο 7άρια ενώ είμαστε και στο μήνα που εκπροσωπείται από τον Αριθμό 7, εκτιμώ πως θα γίνουν οι αλλαγές που θα επηρεάσουν το μελλοντικό σας πρόσωπο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Θα σας παρομοίαζα με ένα ανθρώπινο μικροσκόπιο ή μαγνητικό τομογράφο γιατί εσείς και αν θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε σχέση με φίλους και συνεργάτες! Πιάνεστε από τις λεπτομέρειες και προσπαθείτε να διακρίνετε ποιοι άνθρωποι και καταστάσεις αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας και ποιοι όχι. Η έκλειψη Ηλίου στις 02/07 σας κάνει ακόμα πιο σχολαστικούς και απαιτητικούς. Νιώθετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε σημαντικές εκκρεμότητες. Σίγουρα θα καταφέρετε να διορθώσετε πολλά στη διάρκεια της εβδομάδας. Προτείνω να μην επωμιστείτε και άλλες υποχρεώσεις γιατί η αναβολή κάποιων σχεδίων θα σας χαλάσει τη διάθεση, θα σας κόψει ίσως, λιγάκι τη φόρα. Γι’ αυτό, με μέτρο… όλα!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

 Πιεστικές οι τάσεις των Αριθμών για το τέλειο ζώδιο κατά Πυθαγόρα στο μήνα που εκπροσωπείται από τέλειο Αριθμό του, τον Αριθμό 7 δηλαδή. Η εβδομάδα ξεκινά με μία έκλειψη Ηλίου που σας κάνει να χάνετε την ισορροπία σας. Σας επηρεάζει πολύ ενεργειακά άρα και ψυχολογικά. Σας κάνει υπερευαίσθητους. Χάνοντας λοιπόν ένα μέρος της γνωστής δραστήριας δυναμική σας, προτείνω να προσέξετε πολύ στη διάρκεια της Τρίτης όπου λαμβάνει χώρα η έκλειψη αλλά και των επόμενων 2 ημερών. Την Πέμπτη όσοι είναι Αριθμός 7 ή ανήκουν σε έναν εκ των διπλών Αριθμών (11, 22 & 33) θα έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς για να βελτιώσουν τις καταστάσεις που επικρατούν στην επαγγελματική τους ζωή. Παρήγορη η τάση πως Πέμπτη και Παρασκευή μπορείτε να θεωρήσετε συμμάχους στις όποιες προσπάθειες σας τους φίλους σας. Να στηριχτείτε σε αυτούς ανεπιφύλακτα. Το σαββατοκύριακο μυστικές συναντήσεις και κρυφές συμφωνίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Ίσως ήρθε η ώρα να ακούσετε με αληθινή προσοχή και ενδιαφέρον τη γνώμη ή τη συμβουλή στενών συνεργατών σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Με μία πολύ φιλική έκλειψη ξεκινάει ο μήνας για εσάς. Ανεβαίνει η διάθεσή σας, έχετε εύνοια στην επικοινωνία σας και γενικά με την όλη στάση σας κυκλοφορείτε τη γοητεία σας και …γοητεύετε πολύ. Ανοίγονται νέοι δρόμοι επαγγελματικοί για εσάς με προοπτικές. Ευνοούνται οι επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές και τα ταξίδια. Αναπάντεχες συναντήσεις και συμφωνίες και άριστες δημόσιες σχέσεις στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Η Κυριακή κρύβει παγίδες στην επικοινωνία,παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με φίλους σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με μία πιεστική έκλειψη για τον οικονομικό σας τομέα και πολύ σοβαρούς προβληματισμός από πλευράς σας για τη γενικότερη πορεία του ξεκινάει ο μήνας και η εβδομάδα σας.Πιεστικές οι τάσεις των Αριθμών απαιτούν να είστε πιο σοβαροί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Από την Πέμπτη έως και το σαββατοκύριακο αναμένονται οι καλύτερες τάσεις των Αριθμών. Μέσα στην τόσο αυξημένη κοινωνική σας δραστηριότητα και τις πολλές κοινωνικές σας υποχρεώσεις κρύβονται οι καλύτερες ευκαιρίες για εσάς. Μελετήστε τις προσεκτικά και θα ανακαλύψετε πολλές προοπτικές. Άριστες οι δημόσιες σχέσεις σας στη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Εργαστείτε σκληρά, μεθοδικά δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σας!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Με προβληματισμούς για τη πορεία μιας σχέσης γάμου; συνεργασίας; ξεκινάει η εβδομάδα. Σημαντικός μήνας γιατί θα τονιστούν πολλά. Θέματα εργασίας, υγείας, οικονομικών θα«φωτιστούν»κ από τις τάσεις των Αριθμών, μία πολύ αποκαλυπτική και απαιτητική περίοδος στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να αποκαταστήσετε σχέσεις ερωτικές αλλά και συνεργασίας. Η Παρασκευή είναι ιδανική ημέρα για να επιλύσετε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες ενώ το σαββατοκύριακο εξετάζοντας όλα τα δεδομένα σε σημαντικές υποθέσεις σας βρίσκετε τις ιδανικές λύσεις αλλά και την ισορροπία σας.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Κάπως στενάχωρη και αρκετά πιεστική η έκλειψη Ηλίου της Τρίτης για εσάς. Δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια στο να είστε ευέλικτοι στους χειρισμούς σας. Αναμένονται εντάσεις με σύντροφο και συνεργάτες, σχέσεις δοκιμάζονται με κύριο στόχο και σκοπό από τους Αριθμούς να διαπιστώσετε κατά πόσο ειλικρινής είναι συγκεκριμένες σχέσεις στη ζωή σας. Αν και είστε εκπρόσωποι ζωδίου αέρα,περισσότερο από ποτέ καλείστε από τους Αριθμούς να πατήσετε στη γη. Την Παρασκευή ενθαρρυντικές οι τάσεις στο να προωθήσετε σημαντικά θέματα και το σαββατοκύριακο οργανωθείτε καλύτερα στο να αποδράσετε από την πίεση της καθημερινότητας σας. Ειλικρινά θα σας κάνει καλό.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Η έκλειψη Ηλίου της Τρίτης στον Καρκίνο θα σας κάνει πιο ορμητικούς στη διάθεση και στις πρωτοβουλίες ή και αποφάσεις ακόμα που πρέπει να πάρετε τόσο σε ερωτικά όσο και επαγγελματικά ζητήματα. Ιδιαίτερα αν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Ξεκλειδώνει η ψυχολογία σας και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις που εξελίσσουν αποτελεσματικά σημαντικές σας υποθέσεις αντίστοιχα. Την Παρασκευή αποφύγετε εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας παραμερίζετε τα συναισθήματά σας και ασχολείστε εντατικά με τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Η κούραση είναι εμφανής γι’αυτό προσέξτε την υγεία σας στο εξής. Ο Ιούλιος θα σας διδάξει να μην συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από τα καλύτερα. Αυτά σας αξίζουν!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*