Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 22/04 έως 30/04

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Απαιτητικές οι τάσεις των Αριθμών έως και αρκετά πιεστικές όσον αφορά την υγεία σας. Επενδύστε περισσότερο στο πολυτιμότερο αγαθό σας γιατί είναι κρίμα να μην ευχαριστηθείτε τις ευνοϊκές τάσεις που αφορούν στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Στον επαγγελματικό τομέα κλέβετε τις εντυπώσεις τόσο από συνεργάτες όσο και από ανωτέρους σας. Καλό είναι να δώσετε περισσότερη προσοχή στο χρονοδιάγραμμα που αφορά επαγγελματικό πλάνο που σχεδιάζετε εδώ και καιρό. Αν δεν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή και δεν δείξετε συνέπεια και υπευθυνότητα, θα απογοητευθείτε από τις εξελίξεις που αναμένονται έως και πολύ δυσάρεστες, λένε οι Αριθμοί.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5(ΤΑΥΡΟΣ)

Οι μέρες μπορεί να είναι Άγιες, αυτό όμως δεν φαίνεται να πτοεί ιδιαίτερα κάποια φιλικά ή και συγγενικά σας πρόσωπα, τα οποία ως φαίνεται θα προσπαθήσουν να σας ρίξου την διάθεση, να σας εκμεταλλευτούν και να σας αποσπάσουν χρήματα. Ειλικρινά τώρα δεν έχουν τον Θεό τους! Γι’ αυτό κι εσείς προσπαθήστε να είστε περισσότερο φειδωλοί με τα χρήματά σας στη διάρκεια του ευλογημένου αυτού σαββατοκύριακου. Πώς να μην είναι λοιπόν η εβδομάδα των αναπάντεχων ανατροπών και ανατρεπτικών εξελίξεων; Με μία λέξη μόνο …όλα: Προσοχή!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6(ΔΙΔΥΜΟΣ)

Και εσείς δεν θα ξεφύγετε από τις απαιτητικές και ιδιαίτερα πιεστικές τάσεις των Αριθμών. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στους σημαντικούς σας στόχους. Η παρορμητική συμπεριφορά και η έλλειψη οργάνωσης δεν θα σας βοηθήσουν, το αντιστρόφως ανάλογο θα συμβεί, ιδιαίτερα δε αν αποκαλύψετε επιθυμίες σας και σημαντικά επαγγελματικά σχέδιά σας, σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και τόσο πολύ. Θα ακούσετε βαρύγδουπες δηλώσεις και υποσχέσεις για δήθεν μεγαλεπήβολες επαγγελματικές προτάσεις. Κρατήστε το μικρότερο καλάθι που υπάρχει. Φλερτάρετε με την δικαιοσύνη. Τόσοοο καλά… Οι ημέρες που είναι κρίμα να το ζήσετε κι αυτό.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7(ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Για τους περισσότερους της κατηγορίας η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Υποσχέσεις που δεν είχαν αντίκρισμα, ασυνεπείς και μικροπρεπείς συμπεριφορές, τάση εξαπάτησης και παραπλάνησης σας έφεραν αλλαγές στη διάθεσή σας, τη ψυχολογία σας. Ευτυχώς είναι παροδικές και οι ενοχλήσεις στην υγεία που σας προέκυψαν ως προίκα να το πω ή ως δώρο; Δόξα τον Θεό να λέτε που οι Αριθμοί υπόσχονται νέες, αξιόλογες και πολύ σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες που θα παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας τα επόμενα διαστήματα. Το ότι θα εξελιχθούν γεγονός αδιαμφισβήτητο, σε φιλία; σε ερωτική σχέση; Ίδωμεν!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8(ΛΕΩΝ)

Δεν θα κάνετε την διαφορά ούτε κι εσείς την Μεγάλη Εβδομάδα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ευλογημένου σαββατοκύριακου. Έρχονται τα δύσκολα από οικεία σας πρόσωπα. Θα εκπλαγείτε, θα δυσαρεστηθείτε από φίλους με τους οποίους έχετε και επαγγελματική σχέση και οικονομικά συμφέροντα. Τι κι αν οι δικοί σας φιλικοί Ιούδες φιλούν υπέροχα; Ακόμα Ιούδες παραμένουν. Ευτυχώς θα υπάρξουν καλύτερες εξελίξεις, και ευχάριστες ανατροπές για την επαγγελματική σας ζωή. Θα έρθει βοήθεια  από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό και κυριολεκτικά θα σας σώσουν στο παρά πέντε από το στρες και την απόγνωση…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9(ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Οι Αριθμοί σας θέλουν έως και την Μεγάλη Παρασκευή να καταφέρνετε πολλά. Αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα, παίρνετε σημαντικές πρωτοβουλίες και επιλύετε επίσης σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες αλλά και οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Να προσέχετε τις σχέσεις εξάρτησης και κακών συνηθειών/καταχρήσεων γιατί θα υπάρξουν συνέπειες, τις οποίες θα πληρώσετε ακριβά. Προσοχή στην οδήγηση σας το σαββατοκύριακο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10(ΖΥΓΟΣ)

Οι Αριθμοί σας θέλουν ανυπόμονους και βιαστικούς με μία γερή δόση εσωτερικής έντασης, ιδιαίτερα από την Μ. Παρασκευή και μετά. Χαλαρώστε και φροντίστε να περάσετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα τα οποία εμπιστεύεστε, σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Να προσέχετε στη διάρκεια των μετακινήσεων σας και στο τρόπο που οδηγείτε, ιδιαίτερα αν έχετε πιει, να μην είστε αφηρημένοι. Θα σας κοστίσει ακριβά.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11(ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Οι τάσεις των Αριθμών εστιάζουν στα οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα που σας προβληματίζουν. Να προσέχετε πολύ τους χειρισμούς σας κατά τη διάρκεια συζητήσεων με σημαντικούς σας συνεργάτες. Χωρίς να κρατηθούν τα προσχήματα, αναμένεται η τάση να σας ρίξουν το φταίξιμο ή να σας …ρίξουν γενικότερα. Προβληματική η επικοινωνία. Να είστε όσο πιο ψύχραιμοι και ήρεμοι μπορείτε.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12(ΤΟΞΟΤΗΣ)

Με ελπίδα και αισιοδοξία ξεκινάει για εσάς η Μεγάλη Εβδομάδα. Ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις και εκπλήξεις από τα εργασιακά σας περιβάλλοντα. Ενδέχεται να σας δυσαρεστήσει η συμπεριφορά συγγενικού προσώπου καθώς η κριτική που θα σας ασκήσει θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή και καυστική. Το ευχάριστο είναι ότι το σαββατοκύριακο θα περάσετε χαλαρές στιγμές με αγαπημένα οικεία σας πρόσωπα. Για κάποιους όμως οι Άγιες ημέρες φέρνουν αποκαλύψεις στις παράνομές σας σχέσεις. Εκτός από το Άγιο Φως λοιπόν, θα πέσει Λευκό Φως στην ερωτική ζωή πολλών από εσάς.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Αυτή η εβδομάδα θα δώσει λύσεις σε πολλές από τις έννοιες σας ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν την οικογένειά σας. Ευαισθητοποιήστε περισσότερο για άτομα της οικογένειάς σας δείχνοντας τους την πιο ευάλωτη και ευσυγκίνητη πλευρά του χαρακτήρα σας, γεγονός που θα τους αιφνιδιάσει ευχάριστα. Αποκαθίστανται σχέσεις προς το τέλος της εβδομάδας που επλήγησαν προηγούμενους μήνες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02(ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Η οικογενειακή σας ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την προσοχή σας. Το σπίτι σας και η οικογένειά σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Από την Μ. Παρασκευή και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου γίνεστε πιο ευαίσθητοι, εύθικτοί και νευρικοί γιατί η συμπεριφορά αγαπημένου σας προσώπου σας πληγώνει. Μεταθέστε όλα όσα έχετε να πείτε από την Τρίτη του Πάσχα και μετά. Μην απογοητεύεστε, παροδικές οι τάσεις των Αριθμών.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03(ΙΧΘΥΕΙΣ)

Ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις, εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις δίνουν άλλο χρώμα στη καθημερινότητά σας. Από το μέσον της εβδομάδος ενδέχεται να γνωρίσετε άκρως ενδιαφέροντα άτομα, εντελώς διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από εσάς και να σας προκύψει μία πολύ ξεχωριστή φιλία ή συνεργασία ή και τα δύο μαζί. Προσέξτε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ιδιαίτερα αν οδηγείτε. Να προσέχετε τις καταχρήσεις γενικότερα, όπως επίσης να μην είστε αφηρημένοι κατά τη διάρκεια μετακινήσεων σας ακόμα και στο σπίτι σας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*