Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 01/05 έως 05/05

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Συζητήσεις επί συζητήσεων και σημαντικές συναντήσεις. Κάποιες εξ αυτών θα προκύψουν αυθόρμητα και αυτό θα είναι υπέρ σας! Οι Αριθμοί υπόσχονται λύσεις σε σημαντικές σας υποθέσεις. Νέα επαγγελματικά και οικονομικά «ανοίγματα» και ξεκινήματα. Προσοχή όμως στις αντιδράσεις σας το Σ/Κ! Θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5(ΤΑΥΡΟΣ)

Μην αποκαλύπτετε σε κανέναν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τροφοδοτήσετε και άλλο το κουτσομπολιό και την ίντριγκα που λαμβάνει χώρα στα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Αντιθέτως, απολαύστε την ευεργετική δράση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στη δική σας γενέθλια κατηγορία! Θα προχωρήσετε επιτυχώς σε σημαντικές αλλαγές που επιθυμείτε εδώ και καιρό. Μεγαλύτερη προσοχή την τελευταία ημέρα της εβδομάδας απαιτούν οι Αριθμοί ιδιαίτερα στην οικονομική σας διαχείριση. Εκτιμώ πως θα έχετε υπερβολικές αντιδράσεις σε σχέση με τα χρήματα!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6(ΔΙΔΥΜΟΣ)

Ναι μεν έντονη η κοινωνική σας δραστηριότητα, το θέμα είναι τι θα προκύψει εκτός από έντονους προβληματισμούς και σκέψεις για την συμπεριφορά κάποιων φίλων σας! Δυσαρεστείστε έντονα γιατί βλέπετε πως το να σκέφτεστε …δυνατά και να τα λέτε όπως είναι κατά την γνώμη σας πάντα τα πράγματα, δεν εκτιμάται καθόλου μα καθόλου! Τάσεις φυγής και απομόνωσης στη διάρκεια του Σ/Κ! Κλείνεστε κάπως στον εαυτό σας; Μη το κάνετε! Μείνετε ο εαυτός σας! Να είστε ο εαυτός σας!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7(ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ο μήνας ξεκινά δυναμικά με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις να σας απασχολούν έντονα! Θα υπάρξουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα με μέτρο όμως! Κάποιες ιδέες σας, αντιμετωπίζουν την απρόθυμη στάση των σημαντικών σας συνεργατών ή συνεταίρων! Το Σαββατοκύριακο της Νέας Σελήνης θα φέρει έναν νέο έρωτα ή μία νέα, αλλά πολύ καλή φιλία που οι Αριθμοί λένε, θα αντέξει στον αδυσώπητο χρόνο…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8(ΛΕΩΝ)

Μία πολύ τυχερή, υποστηρικτική και ευνοϊκή για εσάς εβδομάδα! Οι συζητήσεις και συναντήσεις σας διεξάγονται με άριστο τρόπο! 2-3/5 μην μπλέξετε οικογένεια, φίλους ή συγγενείς σε επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις. Επηρεάζεστε ενεργειακά απ το πλανητικό φαινόμενο γι αυτό οι Αριθμοί προειδοποιούν: αφήστε δικούς σας ανθρώπους εκτός της εργασίας σας! Πάτε γυρεύοντας για …μπελάδες!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9(ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Μία εβδομάδα που τα έχει …όλα! Τρυφερές συζητήσεις με ερωτικό σύντροφο που ζητάει την γνώμη σας επειδή εμπιστεύεται την κρίση σας. Έως και πριν το Σ/Κ φροντίζετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και οικονομικές σας εκκρεμότητες. Βελτιώνονται τα πράγματα στην ζωή σας όμως την Κυριακή θέλω να προσέχετε! Λόγια, μετακινήσεις, οδήγηση, να μην είστε αφηρημένοι! Ατυχήματα ακόμα και κατ οίκον λόγω αφηρημάδας, σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10(ΖΥΓΟΣ)

Το ενδιαφέρον σας και η προσοχή σας σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, στρέφεται στην προσωπική σας ζωή. Μπορείτε όμως τις τελευταίες 3ημέρες δηλαδή Παρασκευή-Κυριακή, να προωθήσετε σημαντικά οικονομικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις και ναι, να καταλήξετε σε νέες ιδέες που θα εξελίξουν και θα απογειώσουν την εργασία σας!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11(ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Καλύτερη επικοινωνία σας. Ευνοούνται οι συζητήσεις και οι επαγγελματικές σας συναντήσεις. Θα βρείτε λύσεις υπόσχονται οι Αριθμοί. Νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικές και αισθηματικές σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας καλείστε να οργανωθείτε καλύτερα και να σκεφτείτε σημαντικές σας σχέσεις και τα οικονομικά σας!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12(ΤΟΞΟΤΗΣ)

Η σχέση σας με σύντροφο και παιδί ή παιδιά είναι η πρώτη σας προτεραιότητα με το ξεκίνημα του μήνα! Δείξτε όμως προσοχή και σε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα τις πρώτες 3 ημέρες! Η δύναμη της πειθούς σας είναι εμφανώς μεγαλύτερη το Σ/Κ! Οι δεσμευμένοι να προσέχουν τα λόγια τους με τον ερωτικό τους σύντροφο την Κυριακή, ενώ οι αδέσμευτοι φλερτάρουν και κλέβουν τις εντυπώσεις. Νέα ειδύλλια με …αύριο, υπόσχονται οι τάσεις των Αριθμών!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1(ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Καλείστε να φροντίσετε αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικά, θα τονιστούν θέματα οικογενειακής φύσεως. Καλείστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ακίνητης περιουσίας. Όμως στο τέλος της εβδομάδας, καταλήγετε να προωθείτε σημαντικά σχέδια και πλάνα, οικονομικά, επαγγελματικά, με τον τρόπο που ακριβώς επιθυμείτε! Είστε δραστήριοι, παραγωγικοί, δημιουργικοί και γεμάτοι ενέργεια…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02(ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Οικογενειακά ζητήματα και υποχρεώσεις στο επίκεντρο της προσοχής σας. Αντιφατικές οι τάσεις όμως όσον αφορά την επικοινωνία σας με την οικογένειά σας. Πότε καταφέρνετε να περάσετε τα μηνύματα που εσείς θέλετε, πότε όχι. Αντιφατικές οι τάσεις των Αριθμών για την συμπεριφορά σας και την γενικότερη στάση σας. Οι γοητευτικές γνωριμίες και τα φλερτ του Σ/Κ ενδέχεται να κρύβουν απογοητεύσεις και να διαψεύσουν τις αρχικές σας προσδοκίες…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03(ΙΧΘΥΕΙΣ)

Πολλά τα παίρνετε τοις μετρητοίς αυτή την εβδομάδα. Οι ατέρμονες συζητήσεις για οικογενειακά και οικονομικά θέματα, σας ρίχνουν την ψυχολογία και την διάθεση. Θα σας δοθούν όμως, σημαντικές εξηγήσεις και πληροφορίες που θα διαμορφώσουν εκ νέου την κατάσταση. Στην διάρκεια του Σ/Κ βρίσκετε τον παλιό καλό, αισιόδοξο και δημιουργικό εαυτό σας, και νιώθετε πιο καλά, λόγω των επιλογών και των χειρισμών σας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*