Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 08/10 έως 14/10

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Δυνατά ξεκίνησε η εβδομάδα με ειδήσεις που σας έβγαλαν λίγο εκτός κλίματος. Εκτιμώ πως η συμπεριφορά σας έως και την Τετάρτη θα είναι κάπως απότομη, αμήχανη και εσείς νευρικοί και εύθικτοι. Δηλώνετε ψυχικά κουρασμένοι από Τετάρτη και μετά και έχετε τάσεις φυγής και απομόνωσης. Ωστόσο η Κυριακή με Πανσέληνο στον δικό σας Γενέθλιο συνδυασμό, σας θέλει να είστε στο επίκεντρο της προσοχής γιατί είναι μία φιλική Πανσέληνος με πολλές και καλές προοπτικές. Τακτοποιείτε με μεθοδικό αν και λίγο μυστικοπαθή τρόπο ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως ενώ σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας θέλω να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Προκύπτουν πολλές και σημαντικές επαγγελματικές/κοινωνικές επαφές στην διάρκεια της εβδομάδας με στήριξη από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Μην παρασυρθείτε από επικοινωνιακές σειρήνες που θα σας δώσουν υποσχέσεις οι οποίες δεν θα τηρηθούν. Λόγω της Πανσελήνου σας περιμένουν εκπλήξεις όχι απαραίτητα ευχάριστες, όπως το ότι κάποιες σχέσεις σας θα διαταραχθούν. Το σαββατοκύριακο προκύπτουν συζητήσεις αλλά και οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν άμεση δράση, αντίληψη και επίλυση. Οι βιορυθμοί σας πέφτουν με την ανάγκη σας να μείνετε και λίγο μόνοι, να είναι επιβεβλημένη και απόλυτα σεβαστή.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Πολλές και ευρηματικές ιδέες θα σας δώσουν αντίστοιχα ιδανικές λύσεις. Θα ευνοηθείτε σε θέματα εργασίας, οικονομικών αλλά θα ακούσετε ευχάριστες ειδήσεις και καλά αποτελέσματα σε ιατρικές εξετάσεις. Το ένστικτο και η διαίσθηση σας βγάζουν από πολλά επικοινωνιακά αδιέξοδα. Ωστόσο από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή να αποφύγετε οτιδήποτε εμπεριέχει την έννοια ρίσκο και βιασύνη. Μην ενδώσετε σε πιεστικές συμπεριφορές, ιδιαίτερα όλοι όσοι είστε σε παράλληλη σχέση πρέπει να προσέχετε ενόψει της Πανσελήνου, αλλά μόνο εσείς. Η Πανσέληνος της Κυριακής εκτός από πολύ φιλική σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ανακοινώσεις με εξελίξεις πολλών – πολλών προοπτικών και καλών προδιαγραφών. Η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει με εποικοδομητικό διάλογο, ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Ενισχύονται τα διλήμματα σας ανάμεσα σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Ακούτε πολλά παράπονα απ’ τα παιδιά σας, συγγενείς και φίλους. Η αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική σας «διαστροφή» έχει πιάσει ταβάνι. Ωστόσο, έχετε και εσείς το δίκιο σας γιατί αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις, συζητήσεις έως και την Παρασκευή. Η ανάπαυση του στρατιώτη επιβάλλεται γι’ αυτό καλό είναι να ξεκουραστείτε την Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο η Σελήνη στον δικό  σας ζωδιακό συνδυασμό σας απογειώνει την διάθεση και την ψυχολογία. Σας περιμένουν ευχάριστες συζητήσεις, δυνατές ερωτικές εκπλήξεις και εμπειρίες. Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε και οι ήδη δεσμευμένοι να ανανεώσετε την σχέση σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Συζητήσεις επί συζητήσεων σας περιμένουν όλες αυτές τις ημέρες. Ωστόσο πρόκειται για δημιουργικές συζητήσεις που δίνουν λύσεις σε θέματα επαγγελματικής, οικογενειακής φύσεως και γενικότερα της καριέρας σας. Θα έχετε την στήριξη των Αριθμών στις οικονομικές σας συναλλαγές και γενικά προωθούνται πολύ πιο δυναμικά τα επαγγελματικά σας. Θα είστε απόλυτα ευχαριστημένοι διότι το σαββατοκύριακο θα ακούσετε ειδήσεις και ευχάριστες ανακοινώσεις με εκπλήξεις, συναντήσεις και υπέροχες λύσεις που σας ικανοποιούν απόλυτα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Ο αυθορμητισμός είναι το στίγμα της εβδομάδας. Γίνονται πολλά και ενθουσιάζεστε με άλλα τόσα. Οι Αριθμοί ωστόσο σας δίνουν την ευκαιρία, την δυναμική αλλά και  την εύνοια να κάνετε μετακινήσεις είτε για επαγγελματικό ή για  ιδιωτικό σκοπό. Ταξίδια με  ρίσκο που σας ενθουσιάζουν αλλά και με προοπτικές που προβληματίζουν και αυτό γιατί ασχολείστε περισσότερο με σχέσεις συνεργασιών. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις διαφωνίες μαζί τους διότι οι αντιδράσεις ενόψει της Πανσελήνου στον Κριό θα επηρεάσουν όχι μόνο τις σχέσεις σας αλλά και τις οικονομικές σας αποδόσεις. Η επόμενη της Πανσελήνου, η Δευτέρα 14/10 δηλαδή, είναι μία ημέρα με αντιφατικές τάσεις, όμως θεωρώ ότι οι συζητήσεις θα επιλύσουν τις δυνατές διαφωνίες. Εβδομάδα ανατροπών αλλά και σημαντικών εξελίξεων.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις είναι στο προσκήνιο. Γενικά αναμένεται αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα με πολλές επίσης επαγγελματικές υποχρεώσεις να σας πιέζουν. Όλη την εβδομάδα υποβόσκει ένα επικοινωνιακό χάος, η επικοινωνία δηλαδή γίνεται μετ’ εμποδίων. Ωστόσο θα καταφέρετε μέσω συζητήσεων να επιλύσετε σημαντικά οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Καθοριστικής σημασίας εβδομάδα με την επόμενη να σας απογειώνει…

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Η οικογένεια και γενικά θέματα σπιτιού σας απασχολούν σχεδόν σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Καταφέρνετε και δίνετε ουσιαστικές λύσεις.  Ωστόσο ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, η Αφροδίτη δηλαδή, επισκέπτεται αύριο Τετάρτη το ζώδιο σας και ποιος σας πιάνει! Η γοητεία και η επικοινωνία σας βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Κυκλοφορείτε, γοητεύετε και επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά. Η Πανσέληνος της Κυριακής σας εντείνει την διάθεση να προσέξετε περισσότερο σε θέματα υγείας και εργασίας. Οι προσπάθειες σας όμως θα αποδώσουν καρπούς. Γι’ αυτό λοιπόν, χαμογελάστε!!!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έγιναν κάποιες ανατροπές, μεταβολές σχεδίων, ξαφνικές ματαιώσεις στα επαγγελματικά σας όπου σας χάλασαν ελαφρώς την διάθεση. Παίρνετε όμως ανάσα καθώς ασχολείστε με την οικογένεια και το σπίτι σας. Πέμπτη και Παρασκευή μην προβείτε σε σημαντικές συζητήσεις στα επαγγελματικά περιβάλλοντα. Το σαββατοκύριακο παίρνετε δυνάμεις γιατί η Πανσέληνος είναι πολύ φιλική και υποστηρικτική με ωραία δώρα και τυχερά όπως για παράδειγμα αναπάντεχο εισόδημα. Κάτι που προμηνύει οικονομική άνοδο και την επόμενη εβδομάδα. Δεν τα πάτε κι άσχημα, γι’ αυτό …χαμογελάστε πλατιά!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Εναλλαγές διαθέσεων και υποχρεώσεων αυτή την εβδομάδα για εσάς. Αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας περιμένουν. Η πιο συντηρητική εκδοχή του εαυτού σας προκύπτει στα επαγγελματικά περιβάλλοντα όπου κρύβουν εντάσεις Πέμπτη και Παρασκευή. Προσέξτε τις διαφωνίες με σημαντικούς συνεργάτες, συνεταίρους ή και ανωτέρους σας τις συγκεκριμένες ημέρες. Ενόψει της Πανσελήνου έρχονται στο φως παλαιότερα οικογενειακά θέματα που σας πιέζουν να βρείτε λύση. Το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας είναι επεισοδιακό διότι έρχονται ειδήσεις που κάποιους τους ενθουσιάζουν ενώ κάποιους άλλους εκπροσώπους αυτής της Γενέθλιας κατηγορίας τους απογοητεύουν πολύ.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Υδροχόοι μου εγκαταλείπετε την αέρινη σας φύση και οπλίζεστε με γήινη συμπεριφορά, γιατί αντιμετωπίζετε καταστάσεις όχι μόνο με ευέλικτο τρόπο αλλά με σχετική ευαισθησία, γινόμενοι  περισσότερο όμως επιφυλακτικοί. Ωστόσο η εσωστρέφεια και η επιφυλακτικότητα σας κάμπτονται από την φιλική Πανσέληνο  της Κυριακής, η οποία σας απογειώνει κάνοντάς σας περισσότερο δημοφιλείς. Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα με άριστες δημόσιες σχέσεις που προωθούν όμως αποτελεσματικά επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά σας ζητήματα. Ανάκαμψη οικονομική υπόσχονται οι Αριθμοί και ωραία συζήτηση την ερχόμενη Δευτέρα στις 14/10, αρκετά εποικοδομητική που καταλήγει σε πράγματα που θέλετε τόσο πολύ να σας συμβούν. Όλα καλά λοιπόν. Οπλιστείτε με το πιο αυθόρμητο και γενναιόδωρο χαμόγελό σας και όλα δείχνουν ότι θα πάνε κατ’ ευχήν από εδώ και μπρος.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Νέους δρόμους με εξαιρετικές προοπτικές για ταξίδια, ωραίες μετακινήσεις και αλλαγές σας υπόσχονται οι Αριθμοί. Σας βοηθούν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά στο να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ότι επιδιώκετε. Όλα σας τα σχέδια! Θα πρέπει να προσέξετε προς το τέλος της εβδομάδας την οικονομική σας διαχείριση γιατί αυτή η Πανσέληνος σας επηρεάζει σε ζητήματα οικονομικά και επαγγελματικά. Να προσέχετε τα αναπάντεχα έξοδα λοιπόν. Με σωστές κινήσεις και χειρισμούς καταφέρνετε και ξεπερνάτε και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι η εβδομάδα της έμπνευσης και των σημαντικών πρωτοβουλιών.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*