Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 09/12 έως 15/12

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Με αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, ευχάριστες συναντήσεις, άριστες δημόσιες σχέσεις, κοντινές εκδρομές και μετακινήσεις που κρύβουν ερωτικά υπόβαθρα δίνει το στίγμα της αυτή η εβδομάδα. Ωστόσο δίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική σας άνοδο, την εξέλιξη της καριέρας σας και στις αυξημένες επίσης επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Φιλική η Πανσέληνος στις 12/12 και ευνοϊκή στην επικοινωνία σας, δίνει την δυνατότητα  σε μερικούς από εσάς να επανασυνδεθείτε ερωτικά ή να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο φιλικό ή να βρεθείτε με ανθρώπους που είναι τελείως διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από εσάς.

Προσέξτε λίγο την επικοινωνία σας την Παρασκευή διότι κρύβει παγίδες παρεξήγησης. Περνάτε αρκετό χρόνο με την οικογένεια και δυσκολεύεστε να οργανώσετε τα της εργασίας σας, κάτι που σας εκνευρίζει πολύ.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Εβδομάδα σταθεροποίησης για  την δική σας οικονομική εξέλιξη και πρόοδο. Οικονομική ανάκαμψη δίνουν οι Αριθμοί όπως και επαγγελματική εξέλιξη. Είναι το σωστό timing για να διακριθείτε! Ευνοούνται οι συζητήσεις με σημαντικούς συνεργάτες, συνεταίρους και ανωτέρους σας σε σχέση με κάποια πλάνα σας που μάλλον αδικήθηκαν τα προηγούμενα διαστήματα. Η Πανσέληνος (12/12) σας δημιουργεί την επιθυμία να ξοδέψετε παραπάνω από όσα πραγματικά  αντέχετε.

Η Παρασκευή ευνοεί τον έρωτα, μία τάση καρμπόν τόσο για  δεσμευμένους όσο και για αδέσμευτους. Το σαββατοκύριακο είναι ανατρεπτικό, με το Σάββατο να τα δίνετε όλα  στην διασκέδαση και την Κυριακή προτιμάτε να μείνετε στο σπίτι για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Με μεγάλη αισιοδοξία, χαρά, ανυπομονησία,  περισσότερη θετική ενέργεια και χαμόγελα  ξεκινάει η εβδομάδα για εσάς. Καταφέρνετε πολλούς από τους στόχους που έχετε θέσει. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες/ επιχειρηματίες, καλλιτέχνες βρίσκεστε στην καλύτερή σας φάση. Η Πανσέληνος της Πέμπτης είναι φιλική  για εσάς, όσον αφορά τα οικονομικά σας αλλά και  την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που έχετε. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τον έρωτα.

Φυλάξτε δυνάμεις για το σαββατοκύριακο. Αναμένεται περισσότερη τύχη, εύνοια στην επικοινωνία. Μπορείτε να προωθήσετε και να επικοινωνήσετε ότι θέλετε, εκεί που θέλετε και όπως το θέλετε.   

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι Αριθμοί είναι σαφείς και ξεκάθαροι μαζί σας. Δώστε μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας. Φαίνεται ότι κάτι σας απασχολεί πολύ έντονα είτε αφορά στην οικογένεια είτε στον έρωτα. Προβληματίζεστε εξίσου όμως και για την πορεία επαγγελματικών σας σχέσεων που σας ζόρισαν πολύ στο διάστημα Οκτωβρίου– Νοεμβρίου. Πολλές συνεργασίες στην διάρκεια της εβδομάδας θα τιναχτούν στον αέρα.

Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη προσέξτε την υγεία σας. Η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί άμεσα για να περάσετε ανώδυνα τις δυσάρεστες αυτές τάσεις των Αριθμών. Ωστόσο καλύτερη ημέρα από την Κυριακή δεν θα βρείτε για να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε μπαταρίες και να  αποφορτιστείτε απ’ όλη αυτή τη κακή ενέργεια και ένταση.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Δημόσιες σχέσεις, αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα, ανεβασμένη ψυχολογία, δημοφιλία, κοινωνική αναγνώριση δίνουν το τέμπο αυτής της εβδομάδας για εσάς. Είστε στο επίκεντρο της προσοχής! Κάτι που θα διαπιστώσετε πιο έντονα με την Πανσέληνο της Πέμπτης. Γίνεστε ακόμα πιο γοητευτικοί, αγαπητοί σε επαγγελματικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Ότι κι αν κάνετε, ακόμα κι αν δεν κάνετε, απλά θα …ξεχωρίσετε!

Προκύπτουν θέματα υγείας, παροδικές όμως αναμένονται να είναι αυτές οι τάσεις των Αριθμών την επόμενη της Πανσελήνου, την Παρασκευή δηλαδή. Κυριακή «ξυπνάει» μέσα σας η διάθεση για αλλαγές. Στιλιστικές; Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα και ν’ απομακρύνετε κάθε άνθρωπο, ενέργεια ή κατάσταση που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πια.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Όλη την εβδομάδα τρέχουν οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που οι Αριθμοί δείχνουν ότι θα αμελήσετε και θα παραμελήσετε την απόδοσή σας στη δουλειά προς χάριν της οικογένειας. Προσέξτε γιατί η Πανσέληνος στις 12/12 δεν είναι φιλική και μπορεί να σας θέσει διλήμματα τύπου ποιον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε. Ωστόσο έρχονται σε σύγκρουση και  δημιουργείται ένα χάσμα ανάμεσα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα και την οικογένεια η οποία διαρκώς παραπονιέται. Σταθεροποίηση σε πλάνα που έχετε προωθήσει αλλά και σε σημαντικές συνεργασίες θα υπάρξει Τρίτη και Τετάρτη.

Το σαββατοκύριακο ανοίγονται νέοι δρόμοι και νέες ευκαιρίες από τους Αριθμούς με σωστές λύσεις και άριστες δυνατότητες διαλόγου. Είναι  ένα άκρως δημιουργικό διήμερο γιατί θα ανακαλύψετε πολλούς συμμάχους μέσα στην οικογένεια και στα φιλικά σας περιβάλλοντα, που στηρίζουν πολύ τα σχέδιά σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Η εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα με άριστη επικοινωνία με πρόσωπα σε οικογενειακά και επαγγελματικά περιβάλλοντα. Είστε έτοιμοι στο να οργανώσετε νέα σχέδια. Την Τετάρτη κρύβονται επικοινωνιακές παγίδες αλλά και κάποιες αναβολές στα σχέδια σας, της τελευταίας στιγμής μάλιστα και τα νεύρα σας είναι κυριολεκτικά τσατάλια. Η Πανσέληνος της Πέμπτης αναδεικνύει την φιλόδοξη σας διάθεση με σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς όσον αφορά νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και σε κάποιες των περιπτώσεων και ερωτικές.

Η Παρασκευή για τους δεσμευμένους εκπροσώπους κρύβει εντάσεις. Το σαββατοκύριακο όμως οι Αριθμοί υπόσχονται περισσότερη τύχη, ταξίδια, διασκέδαση, ερωτικές επανασυνδέσεις και γενικά είναι δύο (2) πολύ καλές ημέρες που θα σας βγάλουν όχι μόνο από αδιέξοδα αλλά και από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας για τα καλά.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Σε όλη την διάρκεια τη εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία από τους Αριθμούς να προωθήσετε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όπως δάνεια, εφορία, θέματα ακίνητη περιουσίας και δικαστικές εκκρεμότητες. Προσπαθήστε μόνο να οργανωθείτε  περισσότερο και να είστε συνεπείς σε  αυτές τις υποχρεώσεις. Η Τετάρτη και η Πέμπτη φέρνουν αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις. Στην διάρκεια της εβδομάδας κάποιοι θα βρείτε εργασία και πολύ σημαντικοί σας στόχοι θα επιτευχθούν. Να είστε πιο συντηρητικοί στην οικονομική σας διαχείριση και όλα θα πάνε καλά. Πολλά από τα σχέδια σας θα δείτε να περνάνε από την θεωρία στην πράξη.

Είναι καθοριστικής σημασίας όμως το σαββατοκύριακο γιατί ανακαλύπτετε μέσω κάποιων κουτσομπολιών που σας μεταφέρουν, ότι κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο ειλικρινείς μαζί σας.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Ευχάριστο ξεκίνημα εβδομάδας δίνει η Δευτέρα. Είστε πολύ γοητευτικοί και αρκετά πιο επικοινωνιακοί. Ωραία όλα αυτά έως την Τετάρτη και Πέμπτη, που η ερωτική σας σχέση περνάει μία μικρή ένταση. Η οικογένεια είναι η πρώτη σας προτεραιότητα ωστόσο κάποια μέλη της σας παρεμβαίνουν στα ερωτικά σας. Η Πανσέληνος της Πέμπτης σας τονίζει με έμφαση ότι πρέπει να προστατέψετε περισσότερο σημαντικές σας σχέσεις, ερωτικές αλλά και συνεργασίας. Το σαββατοκύριακο έρχονται καλύτερες τάσεις από τους Αριθμούς που σας προετοιμάζουν για ευχάριστες αλλαγές την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Μην γίνετε μέρος κουτσομπολιού, μην εμπλέκεστε σε σχόλια που μόνο πικρόχολα μπορούν να είναι ή που προσπαθούν να σας κόψουν τη φόρα. Εστιάστε όλη σας την προσοχή στην οικογένεια και σε αγαπημένα  πρόσωπα που σας έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει στο προσκήνιο αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Θα προχωρήσετε σε συμβίωση; Σε μία επισημοποίηση σχέσης όπως γάμος; Όλα δείχνουν πως θα είναι μία πολύ ερωτική εβδομάδα για τη δική σας Γενέθλια κατηγορία. Την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο ασχολείστε αποκλειστικά και μόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Δεν θα μείνετε καθόλου παραπονεμένοι. Ξεκινά ερωτικά η εβδομάδα, το συναίσθημα κυριαρχεί με έμφαση. Έχετε χάσει κυριολεκτικά  το μυαλό σας, λειτουργείτε υπό πίεση αλλά θα προσέξετε τόσο την Πέμπτη ανήμερα της Πανσελήνου όσο και την Παρασκευή για να μην τσακωθείτε κι από πάνω. Δώστε έμφαση σε θέματα εργασίας γιατί οι Αριθμοί υπόσχονται να εντυπωσιάσετε με την απόδοση σας και τις νέες σας προτάσεις. Θα έλξετε τον θαυμασμό, την αναγνώριση και θα διακριθείτε όπως πραγματικά σας αξίζει!

Ωστόσο το σαββατοκύριακο να προσέξετε θέματα υγείας. Η παραμικρή ενόχληση να ελεγχθεί  άμεσα αλλά και στην οδήγησή σας. Η Κυριακή είναι μία πολύ καλή και τυχερή ημέρα που σας ηρεμεί και σας αποφορτίζει ενεργειακά, με δυο λόγια σας ξεκουράζει. Αξιοποιήστε την!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Αυξημένη επαγγελματική και κοινωνική  δραστηριότητα αναμένεται για εσάς  αυτή την εβδομάδα. Θα τα πάτε θαυμάσια γιατί οι Αριθμοί σας δίνουν εξαιρετική εύνοια στην επικοινωνία. Δευτέρα και Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανωτέρους σας αλλά και σημαντικούς ανθρώπους που θα σας δώσουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες οι οποίες θα αντέξουν στο χρόνο και θα εδραιώσετε την τωρινή σας θέση. Ανήμερα της Πανσελήνου, την Πέμπτη δηλαδή, έρχεστε αντιμέτωποι με θέματα οικογενειακά τα οποία όμως επιλύετε επιτυχώς. Στην διάρκεια του σαββατοκύριακου ανακαλύπτετε το πόσο ερωτευμένοι είσαστε ξανά και ξανά. Για κάποιους αδέσμευτους εκπροσώπους, η συμπεριφορά φιλικών προσώπων τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*