Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 17/09 έως 23/09

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Είναι η εβδομάδα όπου θα έχετε υπέροχη ενέργεια, όρεξη και δύναμη για να πάρετε πρωτοβουλίες και να οργανωθείτε όσο πιο σωστά γίνεται. Σήμερα Τρίτη ο αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε την επικοινωνία σας. Την Τετάρτη ενδέχεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να επαναξιολογήσετε σχέσεις σημαντικές αλλά και σχέσεις συνεργασιών, είτε αυτές υφίστανται είτε είναι εν δυνάμει συνεργασίες. Θα καταφέρετε έως και την Παρασκευή να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, να επιλύσετε σημαντικά ζητήματα -όσο σημαντικά και να είναι- να ξεπεράσετε δυσκολίες προηγούμενων διαστημάτων και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να περάσετε όμορφα αλλά με φίλους που εκτιμάτε και σας εκτιμούν πραγματικά.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές με το να μην δείτε κόσμο που συνεργάζεστε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, γιατί δεν το αποκλείω να υπάρξει έντονο κλίμα λεκτικών αντιπαραθέσεων, παρεξηγήσεων, συγκρούσεων με λόγια που θα εύχεστε να μην είχατε ξεστομίσει.

.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Αυτήν την εβδομάδα θα αναπτύξετε πολλές πρωτοβουλίες, ξεπερνάτε τις φοβίες και την ανασφάλεια σας, νιώθετε πιο σίγουροι για την δουλειά σας και αναλαμβάνετε δράση. Οι Αριθμοί θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε πολλά και σημαντικά ζητήματα. Επαφές, συζητήσεις και  συναντήσεις αποδίδουν. Θα έχετε μια διαφορετική ενέργεια απ’ ότι το συνηθίζατε, περιμένετε και πάρα πολλά η αλήθεια είναι. Η αλλαγή αρχίζει και φαίνεται από σήμερα Τρίτη. Ευνοείστε στο να προωθήσετε σωστά ερωτικά και επαγγελματικά σας ζητήματα. Όλα όσα καθυστερούσαν προηγούμενα διαστήματα, αρχίζουν και προωθούνται. Η «Δύναμη των Αριθμών» σας ευνοεί και σας βοηθά να έχετε άριστη επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια αυτή έως και την Παρασκευή και αυτό γιατί, προωθούνται επαγγελματικοί και οικονομικοί σας στόχοι και η δύναμη  της πειθούς σας ξεπερνά όλες τις προηγούμενες δυσκολίες. Πέμπτη και Παρασκευή, η τύχη είναι με το μέρος σας, δηλαδή οι Αριθμοί σας δίνουν οικονομική ανάκαμψη και εύνοια ακόμα και με αναπάντεχα εισοδήματα, που σημαίνει ότι κυνηγήστε την τύχη σας, έστω και συντηρητικά!

Ωστόσο το σαββατοκύριακο δεν ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία. Θα ήθελα τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή να προσέξετε να μην είστε αφηρημένοι στην διάρκεια των μετακινήσεων σας και σε σοβαρές οικογενειακές συζητήσεις. Προσέξτε πραγματικά το πώς διαχειρίζεστε τα νεύρα σας, το θυμό σας και τα λόγια σας. Δεν το αποκλείω καθόλου στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να περάσετε δυσάρεστα. Παραμείνετε όσο πιο ψύχραιμοι μπορείτε γιατί αυτή σας η στάση, θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Σήμερα Τρίτη εσείς έχετε την τάση να θέλετε την ησυχία σας, να μείνετε μόνοι σας, να σκεφθείτε κάποιες λύσεις ή τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για σημαντικά ζητήματα. Μία τάση που ενδεχομένως σας ακολουθήσει και αύριο Τετάρτη. Εγώ θα σας έλεγα όμως σήμερα να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις τάσεις των Αριθμών την Πέμπτη και την Παρασκευή διότι δίνετε λύσεις. Αποδεχθείτε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις γιατί κρύβονται ουσιαστικές λύσεις σε αυτές.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θέλω να προσέχετε καθώς η κρίση σας όλα δείχνουν πως δεν θα είναι η σωστή διότι βιάζεστε και παρορμήτε. Η επικοινωνία σας μπλοκάρει, γι’ αυτό τον λόγο μην παραξενευτείτε με το γεγονός ότι θα δυσκολευτείτε να πείσετε και να επικοινωνήσετε τα θέματα που επιθυμείτε. Ωστόσο την Δευτέρα 23/09 θα  ξεκινήσουν οι ωραίες και ευχάριστες αλλαγές μιας και θα δώσετε λύσεις σε όλα όσα σας προβλημάτισαν τις τελευταίες ημέρες. Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις, κάτι που θα σας ανεβάσει πάρα πολύ την διάθεση.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Φημίζεστε για το πόσο πιστοί είστε ως φίλοι. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εβδομάδας καταλαβαίνετε ότι οι φίλοι είναι μία δεύτερη οικογένεια για εσάς διότι στηρίζουν τα σχέδιά σας, τις επιλογές σας, κάτι που σας χαροποιεί ιδιαίτερα και σας ανεβάζει πολύ την διάθεση. Σήμερα Τρίτη επιλύετε με άνεση οικονομικά ζητήματα. Τις επόμενες ημέρες προωθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι η εβδομάδα όπου μπορείτε να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, να βρείτε όλοι όσοι αναζητάτε καλή εργασία, να δώσετε ιδανικές λύσεις σε σημαντικά ζητήματα. Το μυαλό σας είναι ευρηματικό, οι επιλογές που κάνετε και οι πρωτοβουλίες σας εντυπωσιάζουν σημαντικούς συνεργάτες ή και ανωτέρους σας. Προσέξτε όμως την σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά σας.

Είναι δύσκολο το σαββατοκύριακο, μπλοκάρει η επικοινωνία καθώς υπάρχει εγωισμός και ανταγωνισμός. Ευτυχώς την Δευτέρα 23/09 αλλάζει το όλο κλίμα προς το καλύτερο. Αφήνετε πίσω τις εντάσεις αυτών των ημερών. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας, οργανωθείτε και αναπτύξτε πρωτοβουλίες και όλα θα πάνε όπως ακριβώς επιθυμείτε στους στόχους που έχετε θέσει.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Μπαίνετε σε μια πιο ευχάριστη περίοδο στη ζωή σας και αυτό γιατί έχετε κοντά σας ανθρώπους που εμπιστεύεστε, αγαπάτε, σας  αγαπούν και σας στηρίζουν. Η εβδομάδα ξεκινάει με πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις, πολλές θα είναι και οι κοινωνικές σας δραστηριότητες. Καλείστε να δώσετε λύσεις σε θέματα εργασίας και ναι, τα καταφέρνετε. Θα έχετε πολύ δουλειά και αυτό ίσως δεν σας αφήσει  χρόνο να ασχοληθείτε με κάποια άλλα πράγματα που σας ευχαριστούν πολύ. Ωστόσο, δικαιώνεστε γιατί σας βγαίνουν οι επιλογές σας. Προωθείτε πολλά και σημαντικά εργασιακά ζητήματα με επιτυχία. Η τύχη είναι με το μέρος σας, δοκιμάστε την, κυνηγήστε την, έστω και συντηρητικά.

Προσέξτε πολύ στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, σε ποιους εμπιστεύεστε τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας ως στόχο για να τα πραγματοποιήσετε. Η έμφαση που θα δοθεί το σαββατοκύριακο αφορά στην οικογένεια σας. Επαναξιολογείτε φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Είναι μία εβδομάδα που τα έχει όλα! Πολλές οι εναλλαγές λοιπόν των γεγονότων να σας περιμένουν. Θα πρέπει να είστε σε διαρκή εγρήγορση σε όλη την διάρκεια της, να μελετάτε προσεκτικά τις προτάσεις που σας γίνονται στα επαγγελματικά σας, να διαχειρίζεστε όσο πιο συνετά γίνεται τα οικονομικά σας. Αύριο Τετάρτη θα πρέπει να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας και να κατανοήσετε όλα όσα έχουν να σας πουν. Πολύ σημαντική επιτυχία αναμένεται από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή. Εκτιμώ ότι πρέπει να αποδεχθείτε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις, σε αυτές κρύβονται κλειδιά επιτυχίας ενώ άνθρωποι καινούργιοι και σημαντικοί έρχονται στη ζωή σας.

Θα προσέξετε μόνο την Κυριακή γιατί κάποια κουβέντα πολύ δικού σας κοντινού σας προσώπου, σας αποσυντονίζει, σας πικραίνει και σας βγάζει έξω από τον στόχο. Προσοχή λοιπόν, δεν είναι η Κυριακή κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις σοβαρές με την οικογένεια. Την Δευτέρα ξεκινάτε την εβδομάδα σας με μία σημαντική επιτυχία και αυτό σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις δυσάρεστες ή αμήχανες στιγμές της προηγούμενης.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Μία εβδομάδα που θα κρίνει πολλές σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Πρέπει να βάλετε ζυγαριά ακριβείας, οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν άλλωστε σε αυτό. Ειδικά όταν αφορά στην οικογένεια, το πράγμα αλλάζει και παίρνει άλλη μορφή και αυτό γιατί, όταν εμπλέκονται δικοί μας άνθρωποι σε πολύ προσωπικά ζητήματα -τις περισσότερες φορές διότι εμείς το επιτρέπουμε- οι καταστάσεις θα οδηγηθούν σε ακραίες συμπεριφορές ή θα ξεφύγουμε εμείς από τον στόχο μας, την πορεία μας, από  αυτά που πραγματικά θέλουμε και θα οδηγηθούμε σε χειρισμούς και σε αποφάσεις που δεν μας εκφράζουν. Οι Αριθμοί σας εφιστούν την προσοχή και λένε ότι πρέπει να θέσετε τα όρια στην οικογένεια σας γιατί αν δεν το κάνετε, στην διάρκεια του σαββατοκύριακου, θα μετράτε ήδη απώλειες. Εννοώ ότι πριν πάρετε σκληρά μέτρα και αποφάσεις, καλύτερα να εξηγήσετε τι θέλετε και πως το θέλετε για να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Απρόσμενες ειδήσεις σας χαροποιούν σήμερα Τρίτη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους όπως προανέφερα για να μπορέσετε να προωθήσετε καλύτερα τα οικογενειακά σας ζητήματα.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ιδανικές ημέρες για να αλλάξετε στάση και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σε θέματα οικονομικών, εργασίας αλλά και υγείας. Είναι καλή εβδομάδα για να κάνετε ένα τσεκάπ. Δεν ευνοείται στην διάρκεια του σαββατοκύριακου η επικοινωνία με τα παιδιά σας. Προσέξτε να μην είστε με άκαμπτη στάση και συμπεριφορά. Η Δευτέρα έρχεται να δώσει λύσεις και να αφήσει πίσω τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών. Όσο πλησιάζει ο μήνας προς το τέλος τους, εσείς ευνοείστε όλο και περισσότερο.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ξεκινάτε όσο πιο χαλαρά μπορείτε την εβδομάδα, κλιμακώνεται όμως η ένταση των ημερών και η δράση σας επίσης, δηλαδή ξεκινάτε χαλαρά αλλά αυτό σας επιβραβεύει γιατί είσαστε πιο εποικοδομητικοί και παραγωγικοί όταν είστε ήρεμοι. Έτσι θα δείτε ότι μπορείτε να προωθήσετε και να επικοινωνήσετε καλύτερα τα θέματά σας. Η τύχη σας αλλάζει από την Πέμπτη και μετά. Η τύχη σας  ευνοεί! Η τύχη μην ξεχνάτε ευνοεί τους τολμηρούς. Έτσι τολμάτε, ρισκάρετε, παίρνετε πρωτοβουλίες και προωθούνται καλύτερα τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι συζητήσεις καταλήγουν επιτέλους εκεί που θέλετε.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου αποφύγετε λόγια με την ερωτική σας σχέση. Είναι πολύ καλή περίοδος όμως το σαββατοκύριακο για τους αδέσμευτους εκπροσώπους της κατηγορίας οι οποίοι έχουν ερωτικές επιτυχίες. Είναι καλό διήμερο επίσης για να βγείτε έξω και να ψυχαγωγηθείτε, όμως δεν ευνοούνται οι πολύ  σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια. Είστε πιο αποφασιστικοί, πιο τολμηροί και πιο τυχεροί αυτήν την εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε το!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Ξεκινάει με  τις καλύτερες προθέσεις και προϋποθέσεις η εβδομάδα για εσάς. Κάπου εκεί στο μέσον της εσείς όμως νιώθετε πολύ κουρασμένοι με τις τόσες οικογενειακές, κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο μέχρι και την Παρασκευή θα τα πάτε μια χαρά. Οι Αριθμοί σας δίνουν εύνοια στην επικοινωνία, έχετε καλύτερη κρίση και την επικοινωνιακή ευελιξία για να ρυθμίσετε οικονομικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αποφύγετε τα λόγια με την οικογένεια σας το σαββατοκύριακο. Είναι δύο (2) ημέρες πολύ επικίνδυνες που κρύβουν παγίδες, εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και την οικογένεια γενικότερα. Για να περάσετε λοιπόν όσο πιο ανώδυνα γίνεται τις δύσκολες τάσεις των Αριθμών αλλά και πολλές και σημαντικές απογοητεύσεις, αποφύγετε τις άσκοπες κινήσεις στα οικονομικά σας αλλά και τις άσκοπες συζητήσεις που κάνατε και στο παρελθόν. Κρατήστε ουδέτερη στάση, πάρτε τις αποστάσεις σας και θα με ευγνωμονείτε. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις εντάσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι σας απασχολούν οικογενειακά ζητήματα, όμως δεν είναι όλες οι ημέρες και οι ώρες το ίδιο για να βρείτε λύση σε αυτά. Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα, αντιθέτως θα ψυχρανθείτε αν πάτε γυρεύοντας. Δεν είμαι σίγουρη ότι θα είστε και τόσο δίκαιοι με κάποιους ανθρώπους.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Πολύ σημαντική για εσάς αυτή η εβδομάδα, ιδιαίτερα παραγωγική, απαιτητική όμως διακρίνεστε, ξεχωρίζετε και ανταπεξέρχεστε στις πολλές και δύσκολες αυξημένες κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η ευελιξία σας, η  ευρηματικότητα του μυαλού σας και η απόδοσή σας είναι αυτά που θυμίζουν στα περιβάλλοντα που κινείστε ότι είστε σημαντικοί στο να σας εμπιστεύονται, μπορούν να βασιστούν σε εσάς δηλαδή, διότι τα καταφέρνετε περίφημα. Στην διάρκεια της εβδομάδας θα δείτε ότι προωθούνται με άνεση υποθέσεις που πριν καθυστερούσαν, αναλαμβάνετε καινούργιες σημαντικές υποχρεώσεις, οι ανώτεροί σας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την απόδοσή σας και χαίρονται διπλά γιατί σας εμπιστεύτηκαν. Εσείς αυτή την επιβεβαίωση και αναγνώριση του κόπου και της απόδοσής σας την χρειάζεστε σαν καλλυντικό διότι έτσι λάμπετε.

Ξεπερνιούνται πολλά σημαντικά εμπόδια και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου έχετε αρκετές ερωτικές επιτυχίες. Μία θαυμάσια εβδομάδα που θέλω να πιστεύω ότι για το λόγω ότι αλλάξατε τακτική και σκέφτεστε πιο θετικά, προσελκύσατε τα καλύτερα. Σας αξίζουν άλλωστε!

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Φίλοι Υδροχόοι, η οικογένεια, το σπίτι, το δικό σας λιμάνι θα αποσπάσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας σχεδόν σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Σαφώς και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα ωστόσο προτιμάτε να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογένειας σας όπως τα παιδιά σας. Η σταθερότητα επέρχεται από σήμερα Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη. Θα προσέξετε την Παρασκευή στον χώρο της εργασίας σας τακτοποιώντας παράλληλα σημαντικές οικονομικές σας εκκρεμότητες. Να προσέξετε γενικότερα στην δική σας κατηγορία τις οικονομικές συναλλαγές.

Το Σάββατο περνάτε καλά με φίλους αρκεί να είναι χαλαρές οι έξοδοι, ωστόσο την Κυριακή να προσέχετε σε σοβαρές συζητήσεις. Η Δευτέρα 23/09 θα ξεκινήσει με εύνοια σε σημαντικές εκκρεμούσες υποθέσεις είτε αφορούν ιατρικά θέματα, δικαστήρια, ταξίδια, συνέδρια, στόχους πωλήσεων. Όλα δείχνουν ότι μπαίνετε σε μία νέα και πιο δημιουργική φάση στην ζωή σας, έχοντας πάλι κοντά σας ποιους; φίλους και οικογένεια.

 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Οι φίλοι, η οικογένεια και ο έρωτας είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν στην διάρκεια της εβδομάδας. Αναμένεται η κρίση σας όμως να μην είναι και η πιο εύστοχη. Γιατί; Στην προσπάθεια σας να τους ικανοποιήσετε όλους, έχετε παραμελήσει τις δικές σας ανάγκες και την απόδοση σας στην εργασία. Γενικά θυμώνετε και τα βάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς θεωρείτε ότι δεν ανταποκρίνεται στους στόχους που έχετε θέσει, δεν καλύπτει τις ανάγκες και όλα όσα περιμένατε. Είστε πιο αυστηροί απ’ ότι συνήθως, ωστόσο ανατρέχετε στη βοήθεια φίλων. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα από αύριο Τετάρτη γιατί τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν. Τετάρτη και Πέμπτη κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις ή σοβαρές συζητήσεις με την οικογένεια για θέματα οικονομικής διαχείρισης.

Το Σάββατο θα πρέπει να προσέξετε κάποια αναπάντεχα έξοδα, να μην είστε υπερβολικοί. Ευτυχώς έρχεται η Δευτέρα στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, με γενναιόδωρες και τυχερές τάσεις από τους Αριθμούς να προωθούν πολύ σημαντικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Η τύχη σας ευνοεί αλλά κι εσείς μπορείτε άνετα να ρισκάρετε.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*