Το στίγμα των Αριθμών για τον Ζωδιακό σας συνδυασμό από 19/08 έως 25/08

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/3 – 20/4 (ΚΡΙΟΣ)

Μία πολύ καλή εβδομάδα για τη δική σας Γενέθλια κατηγορία. Ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις και ανακοινώσεις με το ξεκίνημα της. Όταν λέω ξεκίνημα εννοώ από την Τρίτη, γιατί σήμερα Δευτέρα οι Αριθμοί σας θέλουν να μην ξεπερνάτε τα όρια, ιδιαίτερα στα λόγια εφόσον νιώθετε ότι αδικήστε. Να παραμείνετε ψύχραιμοι και ευγενικοί. Αύριο Τρίτη προχωράτε σε καινούργια σχέδια με αναπτερωμένο το ηθικό.

Αναμένονται για εσάς ευχάριστες εξελίξεις Τετάρτη και Πέμπτη, τόσο ευχάριστες που θα γίνετε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί ενώ στη διάρκεια του σαββατοκύριακου οι χαρμόσυνες ειδήσεις και οι ανακοινώσεις επιστρέφουν, κάτι που θα σας απογειώσει ενεργειακά και ψυχολογικά, κάνοντας σας πιο παραγωγικούς και επίμονους στους στόχους σας. Είναι πολύ ευχάριστο ότι παραμένετε προσηλωμένοι. Τα καλύτερα έρχονται για εσάς. Οι προσπάθειές σας θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/4-21/5 (ΤΑΥΡΟΣ)

Είναι η εβδομάδα που τα έχει …όλα! Ενώ ξεκινάτε με κάπως επιφυλακτική διάθεση την εβδομάδας, όσο προχωρούν οι ημέρες νιώθετε καλύτερα. Την Τρίτη φαίνεται πως ανταπεξέρχεστε μια χαρά στις απαιτήσεις της εργασίας και επιλύετε σημαντικά θέματα προηγούμενων ημερών. Την Τετάρτη είναι μια ιδανική ημέρα για να κάνετε άριστες δημόσιες σχέσεις, να προβείτε σε υπογραφές και νέες συμφωνίες και να επιλύσετε οικογενειακά ζητήματα. Είναι μία από τις καλύτερες ημέρες  της εβδομάδας για εσάς για έναν ακόμη λόγο, έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς, επικοινωνείτε καλύτερα.

Είστε από την Τετάρτη και μετά ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και γοητευτικοί. Πολύ δύσκολα κάποιος θα σας αντισταθεί! Αισίως την Πέμπτη είναι ξεκάθαρο πως νιώθετε πως έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχό σας. Το σαββατοκύριακο σας θέλει με άριστη ερωτική διάθεση και πολλές-πολλές ερωτικές επιτυχίες. Μία τάση που αφορά τόσο σε δεσμευμένους όσο και σε αδέσμευτους.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/5-21/6 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Οι περισσότεροι από εσάς θα είστε σε διακοπές και ενώ ξεκινάτε σήμερα Δευτέρα με κάπως ψυχολογική αστάθεια, με μία διάθεση όχι και τόσο καλή αλλά μουντή θα έλεγα, λόγω αυτής της ασταθούς συμπεριφοράς οι άλλοι προβληματίζονται για το τι πραγματικά σας συμβαίνει. Ωστόσο η Τρίτη είναι ένα ευχάριστο ξεκίνημα για την ερωτική σας ζωή. Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας με ευχάριστες μετακινήσεις, αιφνίδιες συναντήσεις πολύ διασκέδαση, χαλαρές στιγμές. Την Πέμπτη από το βράδυ και μετά, Παρασκευή και όλο το σαββατοκύριακο είσαστε πολύ γοητευτικοί, επικοινωνιακοί, περιβάλλεστε από αγαπημένους ανθρώπους φίλους/συγγενείς.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις. Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας δε επιλύετε σημαντικά οικογενειακά ζητήματα, κάνετε ξεκαθαρίσματα σε κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις που πλέον έχουν βαλτώσει και δεν σας αφορούν. Γενικά αποφεύγετε τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις και μένετε μακριά. Τι πιο εποικοδομητικό για εσάς;! Για να μπορείτε να συνεχίσετε κάνοντας νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Η υπερευαισθησία σας και η ευθιξία σας σιγά-σιγά υποχωρούν και μπαίνετε σε καλύτερα διαστήματα. Το μόνο σίγουρο…!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/6-22/7 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Νιώθετε και είστε καλύτερα. Νιώθετε πραγματικά την αλλαγή μέσα σας. Νιώθετε πως είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Η αλήθεια είναι ότι εμπλέκεστε άθελα σας σε κουτσομπολιά γιατί σας ζηλεύουν. Κάντε το όπως το έλεγε η γιαγιά «καλύτερα να σας ζηλεύουνε, παρά να σας λυπούνται». Δεν πρόκειται να εκτεθείτε διότι είσαστε περισσότερο παραγωγικοί από κάθε άλλη φορά και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η αλήθεια είναι ότι τολμάτε, ρισκάρετε, είστε έτοιμοι για αλλαγές τόσο στην εικόνα σας όσο για τη ζωή σας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αριθμοί σας δίνουν νέα ξεκινήματα τα οποία αυτή την εβδομάδα μπορώ να πω ότι είναι προπομπός όλων όσων θα ακολουθήσουν στις τελευταίες ημέρες του μήνα.

Για όλους όσοι είστε σε διακοπές, θα περάσετε υπέροχα, θα κάνετε νέες σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες, θα δείτε φίλους απολαμβάνοντας τις διακοπές σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως σας γίνουν χαλαρές επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες θα επανεξεταστούν τα επόμενα  διαστήματα και ναι, θα είναι ουσιαστικές. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αξιοποιήστε τις πολύ καλές τάσεις των Αριθμών που σας θέλουν να ξεχωρίζετε στην εργασία και την καριέρα σας. Όσον αφορά τον έρωτα; Οι επιτυχίες είναι γεγονός! Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, είστε πιο όμορφοι και λαμπεροί από ποτέ…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/7-23/8 (ΛΕΩΝ)

Αυτή η εβδομάδα τα έχει όλα! Το σπίτι σας δεν σας βλέπει καθόλου. Αυξημένη η κοινωνική σας δραστηριότητα. Στη ζωή σας εισβάλλουν νέες κοινωνικές γνωριμίες, η επιτυχία είναι δίπλα σας, πλάι σας. Ξεχωρίζετε, διακρίνεστε στην επαγγελματική σας  ζωή και η καριέρα σας έχει ανοδική πορεία. Το ίδιο καλά εξελίσσονται και προωθούνται τα οικονομικά σας. Είναι μία εβδομάδα που οι Αριθμοί ευνοούν την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις υπογραφές συμβολαίων και νέων συμφωνιών.

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το ταλέντο σας, να προωθήσετε τις προτάσεις σας και να δείτε κάποια κοντινά σας πρόσωπα με άλλο μάτι. Ίσως ο έρωτας είναι δίπλα σας, η ευτυχία δηλαδή και δεν το έχετε πάρει είδηση. Ωστόσο θέλω να προσέξετε την Κυριακή, διότι κάποιες αρνητικές σκέψεις σας δημιουργούν στρες. Το στρες είναι χειρότερο του άγχους γι’ αυτό διώξτε το αποτελεσματικά με το πιο γενναιόδωρο αυθεντικό χαμόγελό σας και τις πιο θετικές σας δηλώσεις. Δεν έχετε καν το δικαίωμα να παραπονιέστε μιας και είστε από τους απόλυτα ευνοημένους.  

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/8 -23/9 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Βγαίνετε κυριολεκτικά από την αδράνεια αυτή την εβδομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα διαστήματα. Μα γίνεστε ξαφνικά πιο δραστήριοι, πιο συζητήσιμοι, πιο κοινωνικοί. Είναι η εβδομάδα των οριστικών αποφάσεων, των διαπραγματεύσεων, των σημαντικών συζητήσεων/συναντήσεων. Όλα δείχνουν πως εμπιστεύεστε πιο πολύ το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Οι Αριθμοί σας επηρεάζουν θετικά και γίνεστε παραγωγικοί, αποτελεσματικοί. Προωθείτε καλύτερα τον εαυτό σας. Η αλήθεια είναι ότι αν διστάζετε, δεν διστάζετε να κάνετε την υπέρβασή σας και να ξεπεράσετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες όπως άλλωστε συνηθίζουν να το κάνουν οι εκπρόσωποι της Γενέθλιας κατηγορίας σας. Το σαββατοκύριακο είναι ένα ιδανικό διάστημα για την ερωτική σας ζωή. Ερωτικές προοπτικές λοιπόν σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών στην διάρκεια του σαββατοκύριακου. Οι μεν δεσμευμένοι ξεπερνάτε τις δυσκολίες ενώ οι αδέσμευτοι συναντάτε ενδιαφέροντα πρόσωπα που σας κλέβουν κυριολεκτικά την καρδιά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/9-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Όλοι όσοι είστε  διακοπές περνάτε μια χαρά, ξεκουράζεστε, αποφορτίζεστε ενεργειακά ενώ ευχάριστες ειδήσεις σας συντροφεύουν παράλληλα με τις διακοπές σας. Οι υπόλοιποι να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις και ανακοινώσεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ενώ προς το τέλος της γίνεστε ακόμα πιο ερωτικοί. Κάποιοι από εσάς υποκύπτετε σε παράλληλη σχέση που σας πολιορκούσε εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργείται ένα πολύ καλό κλίμα στην επαγγελματική σας ζωή, χτίζετε καλύτερη επικοινωνία με σημαντικούς σας συνεργάτες. Είναι η ιδανική εβδομάδα για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, να προβείτε σε ιδανικές διαπραγματεύσεις, συναλλαγές και συμφωνίες.

Απλώς θέλω να προσέξετε την Παρασκευή σε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που κρύβουν την τάση να σας αποπροσανατολίσουν από την πραγματικότητα, δηλαδή ίσως είναι ανεδαφικές ή κάποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν ή δεν πάρετε χρήματα που σας υπόσχονται. Είναι προτάσεις που πρέπει να επανεξεταστούν. Το θέμα είναι πως στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, η τύχη, ο έρωτας είναι με το μέρος σας. Η ψυχολογία σας είναι άκρως ανεβασμένη, νιώθετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και πως είστε έτοιμοι να καταφέρετε τα πάντα κάθε κορυφή. Την Κυριακή είναι η ημέρα που αποφορτίζεστε ενεργειακά, κάνετε τον απολογισμό σας και είστε για εξορμήσεις πάσης φύσεως, ερωτικές; επαγγελματικές; Θα δείξει…

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Μία πολύ απαιτητική εβδομάδα όσον αφορά τις εκκρεμότητες σε έρωτα και οικογένεια. Οι Αριθμοί σας θέλουν αυτή την εβδομάδα να ασχολείστε περισσότερο με τον ερωτικό σας σύντροφο και να επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά τόσο με τα παιδιά σας όσο και με άλλα άτομα της οικογένειάς σας. Ωστόσο να περιμένετε διαφωνίες σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη με επίκεντρο τα οικονομικά ζητήματα, διαφωνίες λοιπόν που αφορούν σε οικογενειακά περιβάλλοντα. Στη διάρκεια της εβδομάδας θα ευνοηθείτε περισσότερο σε επαγγελματικές συναντήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, οικονομικά ζητήματα αλλά ευνοείστε περισσότερο στα ερωτικά και στα κοινωνικά σας ζητήματα. Ιδιαίτερα όσοι εκπρόσωποι της δικής σας Γενέθλιας κατηγορίας ασχολείστε με την πολιτική, θα καταφέρετε να διακριθείτε γιατί η ενασχόλησή σας με αυτήν σας αποσπά περισσότερο απ’ ότι υπολογίζατε τόσο από την οικογένεια σας όσο και από την βασική σας εργασία.

Είστε όμως πιο ευέλικτοι από ποτέ, σε άριστη φυσική κατάσταση με έντονη διάθεση για δράση. Είστε παραγωγικοί, γοητευτικοί και οι Αριθμοί σας θέλουν να ξεχωρίζετε και να προβαίνετε σε νέα και πάρα πολύ σημαντικά σχέδια. Τα καλύτερα λοιπόν να θυμάστε ότι έρχονται για εσάς τις επόμενες ημέρες, ωστόσο δώστε έμφαση στην διάρκεια των τελευταίων τριών (3) ημερών. Οι Αριθμοί κρύβουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για εσάς.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Οι Αριθμοί έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Καλείστε να δώσετε σημαντικές λύσει σε θέματα οικογένειας και επαγγελματικής ζωής. Ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και η ψυχολογία είναι ανεβασμένες. Έχετε ερωτικές επανασυνδέσεις, ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις και γενικά είστε οι ίδιοι πιο θετικοί και αισιόδοξοι. Σκέφτεστε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Όμως οι Αριθμοί απαιτούν να είστε πιο οργανωτικοί σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή. Αυτή την εβδομάδα ανοίγονται νέα κεφάλαια στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, ιδιαίτερα προς το μέσον της εβδομάδας με νέες επαγγελματικές συναντήσεις που φέρνουν νέες συμφωνίες. Πολλές οι μετακινήσεις και τα ταξίδια τα οποία θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Γενικά ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, όσοι αναζητάτε εργασία θα βρείτε στη διάρκεια της εβδομάδας.

Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα προσέξετε οι δεσμευμένοι διότι εντάσεις και έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις σας απομακρύνουν από τον μόνιμο σύντροφό σας. Προσοχή λοιπόν!  Αν και δίνετε ουσιαστικά την προσοχή σας και με έμφαση στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, οι Αριθμοί σας λένε ότι ήρθε η ώρα να προσέξετε την ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα εσείς οι δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι από την άλλη κάνετε γνωριμίες που όμως δεν θα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/1 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Για τους περισσότερους της κατηγορίας σας αυτή η εβδομάδα σημαίνει αλλαγές. Αλλαγές όσον αφορά το σπίτι που σημαίνει ότι μπορεί να μετακομίσετε, να αλλάξετε χώρο ή να τον ανακαινίσετε. Οι Αριθμοί σας βάζουν σε μια διαδικασία και περίοδο πολύ δυναμική, παραγωγική όπου παίρνετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Γενικά ξυπνάτε από την ήσυχη καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών. Είναι μία απαιτητική εβδομάδα με αρκετές επαγγελματικές συναντήσεις, ωραίες δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις, συζητήσεις εποικοδομητικές και συμφωνίες.

Οι Αριθμοί σας θέλουν να καταλήγετε σε σημαντικές συμφωνίες αλλά και πάρα πολύ προσεκτικούς, για όλους όσοι είστε σε μόνιμη σχέση στον έρωτα. Έχετε παραμελήσει την ερωτική σας  ζωή. Ωστόσο κάποιοι αδέσμευτοι από την Πέμπτη και μετά, θα συναντήσουν δυνατές προσωπικότητες και θα έχουν αντίστοιχα δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Η προσοχή σας λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα είναι στραμμένη στην οικογένεια και στην καριέρα. Ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και θα παίξει πιο ουσιαστικό τους επόμενους μήνες.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Πάρα πολύ δυναμική, δύσκολη και απαιτητική εβδομάδα. Η πίεση είναι γεγονός! Σήμερα Δευτέρα θα έχετε αρκετές σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις εποικοδομητικές όμως που μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές υπογραφές συμβολαίων, οι οποίες υπογραφές θα κατοχυρώσουν και θα προωθήσουν σημαντικά σας σχέδια. Η καριέρα σας απογειώνεται. Από σήμερα έως και την Τετάρτη είναι ιδανικές ημέρες όπου φτάνετε κυριολεκτικά στην επιτυχία. Επικοινωνείτε καλύτερα, βάζετε τις βάσεις αλλά και τα όρια στις συνθήκες εργασίας και συνεργασίας που επιθυμείτε. Είναι πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για να προωθήσετε αυτά τα σχέδια.

Ωστόσο από την Πέμπτη και μετά, οι Αριθμοί σας δίνουν παρορμητική συμπεριφορά στα ερωτικά σας ζητήματα, τα οποία προφανώς τα έχετε παραμελήσει για τα καλά. Παρασκευή έως και σαββατοκύριακο οι τάσεις των Αριθμών σας δίνουν πρόοδο στα οικονομικά και οικονομική ανάκαμψη ενώ η Κυριακή είναι μία ημέρα όπου κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό,  επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας και σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Αυτή η εβδομάδα κρύβει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες από τους Αριθμούς που εκτιμώ πως αν δεν τις αξιοποιήσετε, θα είναι εγκληματική αμέλεια!!!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσατε να έχετε! Ευχάριστες ειδήσεις, εκπλήξεις και ανακοινώσεις σας περιμένουν. Στην διάρκεια  της εβδομάδας, η τύχη είναι με το μέρος σας που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε εκπληκτικές συμφωνίες ή να περιμένετε αναπάντεχο εισόδημα τόσο από τυχερά παιχνίδια ή από κάποια κληρονομιά ή από κάποιες άλλες οικονομικές πηγές. Έρχεστε πιο κοντά με τον ερωτικό σας σύντροφο, μπορείτε να αποσυνδεθείτε, να βρείτε νέο σύντροφο και στη διάρκεια δε του σαββατοκύριακου μπορείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις όπως μία πρόταση γάμου, μία ερωτική εξομολόγηση εκδηλώνοντας μία και καλή τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι μία σημαντική εβδομάδα για την οικονομική σας εξέλιξη και πρόοδο, για την καριέρα και την επαγγελματική σας πορεία.

Τετάρτη και Πέμπτη θέλω να προσέξετε την επικοινωνία με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειά σας, αν είστε γονείς με τα παιδιά σας και γενικά να προσέξετε τυχόν επαγγελματικές προτάσεις που κρύβουν παγίδες. Το σαββατοκύριακο ωστόσο θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά ποιοι είναι οι φίλοι  σας, ποιοι είναι αυτοί που σας αγαπούν και ναι, είστε μία Γενέθλια κατηγορία που έχετε αντοχή, είστε εργατικοί και γενικά έχετε μία διαίσθηση την οποία δυστυχώς για εσάς δεν την εκμεταλλεύεστε στο έπακρον. Αξιοποιήστε την εβδομάδας, κρύβει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Είναι εβδομάδα σποράς!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*