Τολμώ γιατί μπορώ!!!

Μπορείς να αλλάξεις στάση ζωής αρκεί να βρεις τη δύναμη.

Δεν είναι αδύνατον να επιφέρεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου αν δε ξεκινήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως είσαι… τώρα!!!

“Αυτό που είσαι αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα του παρελθόντος σου. Αυτό που θα είσαι αύριο θα είναι το αποτέλεσμα αυτού που είσαι τώρα”.

Οι επιπτώσεις του να έχεις έναν άσχημο νου, έναν αρνητικό εγκέφαλο, μία τάση να σκέφτεται μόνιμα αρνητικά για εσένα τον ίδιο, πάνω από όλα, θα σε ακολουθούν όπως το κάρο το άλογο. Οι επιπτώσεις ενός εξαγνισμένου νου, μίας καθαρής δικής σου αύρας, μίας νέας εκδοχής του εαυτού σου, θα σε ακολουθούν όπως η σκιά σου.
Κανείς δε μπορεί -εκτός από … εσένα- να εξαγνίσει το μυαλό σου.                 Κι αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα των κύκλων σεμιναρίων Εσωτερικής Ενέργειας και Νοητικής Θεραπευτικής, των ιδιαίτερων μαθημάτων             ΕΥ ΖΗΝ!!!  Eξαγνίζουν τη μπλοκαρισμένη ενέργεια, καθαρίζουν τη νοητική διεργασία από όλα όσα τον αγριεύουν όπως:

  • η ευερεθιστικότητα
  • το μίσος
  • οι κρίσεις πανικού
  • η χαμηλή αυτοεκτίμηση
  • η ζήλια
  • η διαχείριση θυμού

Όλες αυτές οι ανασφάλειες και οι φόβοι που λειτουργούν ως βαρίδια και άγκυρες!!!

Ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου οδηγεί το μυαλό σε μία κατάσταση ειρήνης και συνειδητότητας, σε μία κατάσταση συγκέντρωσης και επίγνωσης. Και όταν φτάσουμε σε ένα σημείο να είναι σε ισορροπία και αρμονία και οι 2 μαγνήτες μας (του μυαλού και της καρδιάς μας), ε.. ναι τότε μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας και μετά να διεκδικήσουμε την ευτυχία και τη δύναμη για να έλξουμε αυτά που αξίζουμε!!! Τα καλύτερα μας αξίζουν γι’ αυτό σας θέλω εν… δράσει!!! Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να παραδεχτούμε ότι έχουμε ”θέμα” ή περνάμε “κάποια” φάση. Και τότε το παλεύουμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με αξιώσεις. Αλλάζοντας εμείς αλλάζει και η στάση ζωής μας, ακόμα και οι άλλοι γύρω μας. Και κάπως έτσι… ενεργειακά γίνονται τα ξεκαθαρίσματα, το ποιοι άνθρωποι, καταστάσεις αξίζουν να μείνουν πλάι μας. Nα θυμάστε πως : “Άλλοι τολμούν και άλλοι δεν ξέρουν πως μπορούν να τολμήσουν!!!”…

Φίλε / φίλη μου, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Μαρία Ζώη

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*